Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Όταν η εμπάθεια γίνεται εμμονή και μονομανία



Κάποιοι με αριστερές καταβολές τις περιφέρουν σαν τίτλο ευγενείας, ενίοτε τις κάνουν και επάγγελμα.

Κάποιοι άλλοι γλυκοκοίταξαν ένα φεγγάρι την Αριστερά και έκτοτε νοιώθουν ιδιοκτήτες, ερμηνευτές και τιμητές της. Άλλοι χώθηκαν μέχρι τα μπούνια στα άδυτά της κι ύστερα αποτραβήχτηκαν κουρασμένοι ή τσαλακωμένοι από τις παιδικές της αρρώστιες, φτύνοντας εκεί που άλλοτε έπιναν.

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Καλλιθέας Βένος Βαλαχάς

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» θα είναι ένας ποδοσφαιριστής
που λάμπρυνε με την παρουσία τη μεγάλη ομάδα της πόλης, την εποχή της δόξας της και της απαρχής της καθιέρωσής της στα «μεγάλα σαλόνια» του αθλήματος.

Πρόκειται για τον Βένο Βαλαχά, τον επιθετικό που έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Γ.Σ. Καλλιθέα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική με την Κόρινθο και το Αιγάλεω.

Η ταινία «Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 8.30μμ

Η γαλλοαμερικάνικη κομεντί «Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν - Casse-Tete Chinois» του Σεντρίκ Κλαπίς, θα προβληθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 8.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προσοχή: Από τις 19 Οκτωβρίου οι προβολές ξεκινούν στις 8.30μμ.

Σεμινάριο δημιουργίας Κοσμημάτων με Μικροϋφαντική στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με μαθήματα δημιουργίας Κοσμημάτων με Μικροϋφαντική συνεχίζονται τα Σεμινάρια στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ.

Αυτό το μάθημα θα είναι το προτελευταίο του πρώτου κύκλου Σεμιναρίων,
ο οποίος θα ολοκληρωθεί με το μάθημα Αργαλειού που θα έχει διάρκεια πέραν της μιας συνεδρίας - ο δεύτερος κύκλος θα γίνει την Άνοιξη.