Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Σεμινάριο δημιουργίας Κοσμημάτων με Μικροϋφαντική στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με μαθήματα δημιουργίας Κοσμημάτων με Μικροϋφαντική συνεχίζονται τα Σεμινάρια στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6.30μμ.

Αυτό το μάθημα θα είναι το προτελευταίο του πρώτου κύκλου Σεμιναρίων,
ο οποίος θα ολοκληρωθεί με το μάθημα Αργαλειού που θα έχει διάρκεια πέραν της μιας συνεδρίας - ο δεύτερος κύκλος θα γίνει την Άνοιξη.


Τα σεμινάρια εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας είναι δωρεάν, γίνονται στην έδρα του «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) κάθε Σάββατο στις 6.30μμ και περιλαμβάνουν δημιουργίες:

  • σαπουνιών - σαμπουάν - σκόνης πλυντηρίου,
  • κηραλοιφής,
  • κοσμημάτων με μικροϋφαντική - υγρό γυαλί - felt,
  • διακοσμητικής μάσκας,
  • ξύλινων και κέρινων αντικειμένων με την τεχνική της χαρτοπετσέτας,
  • αργαλειού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή, είτε στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα Καλλίπολις Kallipolis Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης στο facebook, είτε απευθυνόμενοι με μαίηλ στο kallipolis33@gmail.com.

Επίσης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2114038454 ή με επίσκεψη στο Χώρο καθημερινά και ώρες 7.00 - 10.00μμ.

Για κάθε αντικείμενο του σεμιναρίου, θα γίνονται δημόσιες ανακοινώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα ενημερώνονται με
email όσοι/όσες δηλώσουν συμμετοχή.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου