Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Coca Cola vs Eldorado Gold

γράφει ο Πέτρος Κατσάκος

Οι μεν απολυμένοι σχεδόν δύο χρόνια τώρα και οι δε να ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας τους. Οι μεν εργάζονταν σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας,
ενώ οι δε εργάζονται σε μια ισχυρή βιομηχανία. Ένα εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη κλειστό και ένα εργοτάξιο στη Χαλκιδική με τη λειτουργία του υπό αμφισβήτηση.

Οι απολυμένοι της 3Ε διεξάγουν εδώ και μήνες έναν δύσκολο αγώνα κόντρα σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, καλώντας το καταναλωτικό κοινό να μποϊκοτάρει τα προϊόντα της εταιρείας.

Οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός αποφασίζουν να στραφούν κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορούν ότι θέλει να τους αφήσει χωρίς δουλειά.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μήνυμα προς τους πολίτες να μην φοβούνται και να μην τρομοκρατούνται (video)

«Το μήνυμα που περνάει με αυτές τις πολιτικές θωράκισης των δικαιωμάτων, είναι ένα μήνυμα προς τους πολίτες να μην φοβούνται και να μην τρομοκρατούνται. Και να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία και να μην ενδίδουν στην κατατρομοκράτηση που επιχειρείται συστηματικά με ενέργειες, με λόγους και με έργα και με μια προπαγανδιστική ρητορική από ελεγχόμενα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης», είπε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Οι πολίτες δεν φοβούνται πια και δεν υποκύπτουν και δεν υποτάσσονται και δεν καταπίνουν αμάσητη την παραποιητική της πραγματικότητας προπαγάνδα που κάποιοι μίσθαρνοι επιμένουν να τους ταΐζουν, είτε μέσα από τη Βουλή είτε από τα μιντιακά μεγάφωνα και οθόνες», ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι είναι μεγάλη η ευθύνη της κυβέρνησης και των κοινοβουλευτικών ομάδων που την στηρίζουν «να ενσαρκώσουμε το νέο υπόδειγμα δημοκρατικής διακυβέρνησης και λειτουργίας».

Η πρόεδρος της Βουλής απευθύνθηκε στον παριστάμενο υπουργό, με την ιδιότητα της υπεύθυνης επί θεμάτων δικαιοσύνης, διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ κατά την περίοδο που υπήρξε αξιωματική αντιπολίτευση.