Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Το Πρόγραμμα του Ιουλίου 2022 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Συναυλιακός θα είναι κατά κύριο λόγο ο Ιούλιος 2022 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το Πρόγραμμα, όπως συμφωνήθηκε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, και στη διαμόρφωση του οποίου είναι σημαντική και καθοριστική η συμμετοχή των Εργαστηρίων.
Ο Ιούλιος στο «Καλλίπολις» περιλαμβάνει Μουσικές Βραδιές, Θεατρική Παράσταση, Έκθεση Φωτογραφίας και Εργαστήρια Τραγουδιού, Κιθάρας και Θεάτρου.

Οι Μαθητές/τριες του Εργαστηρίου Τραγουδιού του «Καλλίπολις» ανεβαίνουν στη σκηνή της αυλής του Χώρου

Με μεγάλη συγκίνηση ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», παρουσιάζει την προσπάθεια και τη δουλειά των μαθητών/τριών του Εργαστηρίου Τραγουδιού το Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα 8.00μμ, με την επιμέλεια/διδασκαλία της μουσικού υπεύθυνης του τμήματος Αμαλίας Γιαννούλη, σε μια συναυλία όπου όλοι/ες μαζί θα τραγουδήσουμε αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Στη σκηνή της φιλόξενης & δροσερής αυλής του «Καλλίπολις» θα ανέβουν οι μαθήτριες του Εργαστηρίου Βρισηίς Σούλη, Μαίρη Βάντζου, Μαίρη Μανιατογιάννη, Νικολέτα Προυσουνούδη, Πέννυ Βασιλοπούλου & Χαρά Γερούκη και θα τις συνοδεύουν ο Δημήτρης Γκουρομίχος (κιθάρα - τραγούδι) και ο Ηλίας Τσουπράς (μπουζούκι).