Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ρυθμίσεις για την αδήλωτη, υποδηλωμένη και απλήρωτη εργασία

Ρυθμίσεις για την αδήλωτη, υποδηλωμένη και απλήρωτη εργασία, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όπως είπε η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε, υπάρχουν τέσσερις μεγάλοι άξονες στα εργασιακά:

Αύριο η συναυλία-αφιέρωμα στους Ν. Παπάζογλου & Μ. Ρασούλη - Εισιτήρια σε "τιμές αλληλεγγύης" διαθέτει η «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» οργανώνει ομαδική έξοδο στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά για τη συναυλία -αφιέρωμα στους Ν. Παπάζογλου & Μ. Ρασούλη- "Βαριά Βαλίτσα" που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη Πειραιά», αύριο, Τετάρτη 30 Αυγούστου στις 9.00μμ.

Η «Καλλίπολις» διαθέτει εισιτήρια σε... ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ μέχρι απόψε, Τρίτη στις 9.00μμ, λόγω του περιορισμένου αριθμού τους, ενώ το ραντεβού για τη μετάβαση στο Βεάκειο είναι για αύριο στις 7.30μμ στον χώρο της «Καλλίπολης» (Ελληνικό, Καλλιπόλεως 33).

Δεν είναι αρμοδιότητα των Περιφερειών η αφαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων

Δεν είναι αρμοδιότητα των Περιφερειών η αφαίρεση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.
 
Η αφαίρεσή τους υπάγεται
στους αρμόδιους ΟΤΑ Α΄ βαθμού (Δήμοι) και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή αιτήματα πολιτών για το θέμα. Πιο αναλυτικά:

Για τα πολιτιστικά του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου με αφορμή τα «Ταύρεια» και τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη»


Τις διαπιστώσεις, τα ερωτήματα και τις θέσεις της για τα ζητήματα πολιτισμού στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου καταθέτει η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή» με αφορμή τα «Ταύρεια» και τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη».

Ταυτόχρονα καταγγέλλει ότι η δημοτική αρχή, αντί του πλουραλισμού, των ανοιχτών διαδικασιών και του σεβασμού της διαφορετικήγς άποψης, επέλεξε τον παραγοντισμό, τις προσωπικές επιλογές και τη γραφειοκρατία.