Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Υπόλογοι στον λαό

Ο Γάλλος πρόεδρος, ο αρμόδιος επίτροπος για το ελληνικό πρόγραμμα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών και ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με σειρά δημόσιων δηλώσεων στήριξαν την απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει την εφάπαξ 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους και να ανακοινώσει μέτρα ελάφρυνσης κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από την κρίση.

Στάθηκαν απέναντι στη γερμανική απόφαση να μπλοκάρει προσωρινά την εφαρμογή των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.

Ηλιούπολη: Ποδόσφαιρο για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 3.00μμ

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) - Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων
Ποδοσφαιριστών Δήμου Ηλιούπολης και τα ποδοσφαιρικά σωματεία Γ.Σ. Ηλιούπολης, Α.Ο. Χαραυγιακός, Α.Π.Ο. Φωστήρ, Α.Ο. Διάνα, συνεχίζουν τον επιτυχημένο θεσμό της συνδιοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Δήμου Ηλιούπολης και του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Ηλιούπολη: Χριστουγεννιάτικο Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδών

Το πρόγραμμα αφορά παιδιά 6-13 ετών και θα πραγματοποιηθεί στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθν.Μακαρίου & Ηρώς Κωνσταντοπούλου) στις 27, 28, 29 & 30 Δεκεμβρίου και στις 2, 3, 4 & 5 Ιανουαρίου.

Ο εγγραφές θα γίνουν στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης 21 & 22 Δεκεμβρίου και ώρες 6.00-8.30μμ.

394.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για πεζοδρομήσεις στην περιοχή Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου έδωσε θετική ψήφο για το έργο "Βελτίωση δικτύου πεζοδρόμων περιοχής Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου".

Το έργο έχει προϋπολογισμό 394.180,00 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους της Περιφέρεια Αττικής.

Η δημοπράτηση και εκτέλεση του έργου θα γίνει από τον Δήμο Αλίμου.

Στην Κατοχή ο Κούλης δεν θα ήταν πολιτικός κρατούμενος αλλά θείο βρέφος...

Η ΝΔ δεν έχανε ευκαιρία να κατηγορεί την κυβέρνηση πως πετσοκόβει τις συντάξεις, κάνοντας πως λησμονεί ότι αυτό αποτελεί παρακολούθημα του εκβιαστικού μνημονίου που και η ίδια ψήφισε το καλοκαίρι τού 2015 και, βεβαίως, το ότι η ίδια ως κυβέρνηση είχε ψηφίσει και τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, πέρα από όλες τις άλλες μειώσεις.

Τότε γιατί δεν ψήφισε την έκτακτη 13η σύνταξη, αφού νοιάζεται τόσο πολύ για τους απόμαχους της ζωής;...