Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κύριε Κωνσταντάτε, η περίφραξη τοποθετείται για να συγκρατεί τα παιδιά στο χώρο της παιδικής χαράς και όχι για να σπάει!!!

Το περασμένο Σάββατο γράφαμε ότι τα ψέματα του κ. Κωνσταντάτου δεν μπορούν να αλλάξουν την αλήθεια που δείχνουν ακόμα και οι δικές του φωτογραφίες.

Μεταξύ άλλων, αναφέραμε ως παράδειγμα τον
φρεσκοβαμμένο και νεοτοποθετημένο φανοστάτη που δεν είχε καπάκι -δίπλα ακριβώς στην παιδική χαρά- στο "πολυδιαφημισμένο πάρκο της Ανεξαρτησίας στην Αργυρούπολη, το οποίο παραδόθηκε με νέα φιέστα, βίντεο και φωτογραφίες από τον κ. Κωνσταντάτο και τη διοίκησή του".

Ολοκληρώθηκε το summer camp του Δήμου Γλυφάδας - Φωτογραφίες

Με μια μεγάλη γιορτή, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας για παιδιά 6-14 ετών.

Η γιορτή έγινε στο τέλος της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας, παρουσία μεγάλου αριθμού γονιών και παιδιών και έκλεισε με συναυλία των Vegas.

Δικαίωση Σπύρου Πανά: Ο “Νότος” στη Βούλα περνά ξανά στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

του Γιώργου Λαουτάρη *

Μια ιστορική δικαστική απόφαση που τερματίζει μια επικίνδυνη περιπέτεια για τα συμφέροντα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης δημοσιοποιήθηκε αυτές τις μέρες.

Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, με τελεσίδικη εφετειακή απόφαση το παραλιακό οικόπεδο του κέντρου “Νότος” που με παλιότερες δικαστικές αποφάσεις είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία της εταιρείας “φάντασμα” ΜΕΕΚΒ (Μετοχική Εταιρεία Εκμεταλλεύσεως Κτήματος Βούλας), πλέον αποδίδεται εκ νέου στο Δημόσιο.