Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Με μια όμορφη εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Τα μπλουζ του Αγ. Παντελεήμονα» στο «Καλλίπολις» (φωτο - video)

Με μια όμορφη και συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Ποντικόπουλου «Τα μπλουζ του Αγίου Παντελεήμονα» στην αυλή του Χώρου Πολιτισμού &
Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν η φιλόγογος Λίτσα Μπούκα και η εκπαιδευτικός - συγγραφέας και μέλος της Ομάδας Βιβλίου Σωσώ Μακρή, ενώ η Βιβή Γεωργαντοπούλου, συντονίστρια Λέσχης Ανάγνωσης - βιβλιομπλόκερ, είχε έναν ενδιαφέροντα διάλογο με τον συγγραφέα του βιβλίου Κώστα Ποντικόπουλο.

Μοσχάτο: «Συμφωνίες κι Ασυμφωνίες» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 9.00μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας ξεκινάει τις προβολές για τον μήνα Αύγουστο με την ταινία «Συμφωνίες κι Ασυμφωνίες - Sweet and Lowdown» του Γούντυ Άλλεν (1999, έγχρωμη, 95').

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 9.00μμ, στην αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές για όλο το καλοκαίρι γίνονται κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ.

Να τελειώνει η νεοφιλελεύθερη πλάκα με τις καθαρίστριες

του Πέτρου Κατσάκου

“Το Δημόσιο δεν θα έπρεπε να έχει καθαρίστριες και σχολικούς φύλακες που θα μπορούσαν να δοθούν στον ιδιωτικό τομέα” είχε πει πριν από δύο-τρεις μήνες
ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όχι, αυτά δεν τα είπε σε κάποια από τις γνωστές κινηματογραφικά στημένες ομιλίες του σε αγρότες, ψαράδες και κτηνοτρόφους, όπου το ακροατήριο κάθεται σε μπάλες από σανό ή ψαροκασέλες.

"Προσευχή για έναν φίλο" από την Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 9.30μμ

Η αναμέτρηση των δύο σχεδίων @ Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Με νωπό το πρώτο βήμα εξόδου της Ελλάδας στις αγορές και την προοπτική απεμπλοκής από τον φαύλο κύκλο καταναγκαστικού δανεισμού - Μνημονίων να διαγράφεται στον ορίζοντα, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας έθεσε προχθές στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα:
 
«Ποια πολιτική δύναμη θα οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στη νέα εποχή» και περιέγραψε τα δύο πολιτικά σχέδια που παρουσιάζονται στον ελληνικό λαό.