Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Σε βάρος της ποιότητας ζωής των πεζών & των ΑμεΑ η «ανάπτυξη» Κωνσταντάτου - Φωτογραφίες


Το αποτέλεσμα όταν οι Ράμπες ΑΜΕΑ είναι κλειστές...
(η αρχική φωτο από τη σελίδα Διασώστες ΕΚΑΒ)
Σε τροχιά... εκτροχιασμού έχει περιέλθει η ποιότητα ζωής και τα δικαιώματα των πεζών και των ΑμεΑ στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά από τέσσερα χρόνια θορυβώδους, φωταγωγημένης, φωτογραφισμένης & βιντεοσκοπημένης δημαρχίας του κ. Κωνσταντάτου.

Εδώ και πέντε-έξι μήνες το πεζοδρόμιο στην κάθοδο της Ιασωνίδου (μετά τη διασταύρωση με την Καλλιπόλεως) έχει καταληφθεί από ένα ακόμα «περίπτερο» τεραστίων διαστάσεων.

Σκουρλέτης: «Ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προσώπων εκτός κόμματος»

Την πεποίθηση ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα εξέφρασε ο γραμματέας της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στην ΕΡΤ1.

Εν αναμονή των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο υπογράμμισε πως «έχουν ωριμάσει οι σκέψεις για διαφοροποιήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές», προσθέτοντας πως οι μειώσεις θα αφορούν κυρίως τους ελεύθερους επαγγελματίες και όσους επιβαρύνθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

«La Taranta alla Greca»: Μουσικοχορευτική παράσταση με τους «Encardia» στον Άγιο Δημήτριο, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου

Στην πρόσληψη 16.320 αναπληρωτών εκπαιδευτικών προχωρά το Υπουργείο Παιδείας

Στην πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, με 12.392 από αυτές στην Πρωτοβάθμια και 3.928 στη Δευτεροβάθμια.

Έτσι, συνολικά 16.320 αναπληρωτές αναμένεται να είναι στα σχολεία για την έναρξη της σχολικής χρονιάς.