Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

18.000 ευρόπουλα για Ανακατασκευή Πλατείας που φτιάχτηκε πρόσφατα και Πάρκου που δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται...


Στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, φτιάχνουμε καινούργια πλατεία στην είσοδο της Γερουλάνου σε καιρό κρίσης... Με νέα φώτα και νέα παγκάκια... Μπράβο, μπράβο, συγχαρητήρια!

Αλλά όπως γράφουν (δείτε τη φωτο πιο κάτω) οι συμπολίτες μας κ. Γεωργουλάκης και κ. Σταυρόπουλος και όπως βλέπω στο google, και τα παγκάκια, και τα φώτα είναι όλα ολοκαίνουργια. Ακόμα και λίγα νεαρά φυτά...

Άγιος Δημήτριος: "Ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών" με τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6.00μμ



ΝουΔου, όπως Νέοι Δούλοι

του Νίκου Μωραϊτη

 Μου ήταν πολύ δύσκολο να γράψω αυτές τις μέρες.Γιατί εγώ γράφω στο altsantiri όταν με πνίγει το άδικο, όχι όταν πνίγομαι από τα γέλια.

Πώς να ξεπεράσεις την πραγματικότητα;


Τι να γράψεις όταν ένα κόμμα υπερβαίνει τον εαυτό του; Δεν ξέρω τι να γράψω στα ΝουΔου, ούτε στον αρχηγό τους.

Παλαιό Φάληρο: Ο Γιάννης Μπίτσικας επί του προϋπολογισμού για θέματα κοινωνικής πολιτικής και ποιότητας ζωής


Στις 15 Δεκεμβρίου, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβουλιο του Παλαιού Φαλήρου ο Προϋπολογισμός και το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017.

Ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης (ΡΑΚ) Π. Φαλήρου, κ. Κώστας Μερκουράκης, τοποθετήθηκε και αποδόμησε τις αρχές και τη φιλοσοφία του προϋπολογισμού ενός πλεονασματικού Δήμου, που χρηματοδοτεί, για παράδειγμα, με το σταγονόμετρο τις σχολικές επιτροπές.

Όχι ΚΤΕΟ δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο Ευωνύμου στην περιοχή Τραχώνων

Ευθύνες στη δημοτική αρχή Αλίμου επιρρίπτει η δημοτική κίνηση "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι για τις εργασίες εγκατάστασης Ιδιωτικού ΚΤΕΟ που ξεκίνησαν δίπλα στο Αρχαίο Θέατρο Ευωνύμου στην περιοχή Τραχώνων.

Καταγγέλλει τον δήμαρχο ότι δεν έπραξε τίποτα, παρότι συγκροτήθηκε επιτροπή με σκοπό να προχωρήσει ο Δήμος  σε συγκεκριμένες ενέργειες, τις οποίες κατονομάζει.

Το "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι" καλεί
τους φορείς και τους κατοίκους  να αγωνισθούν για να αποτραπεί η βάναυση πολιτιστική και περιβαλλοντική αλλοίωση που επιχειρείται με την εγκατάσταση του ΚΤΕΟ δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο των Τραχώνων, με την ανοχή του δημάρχου.

Κρυολογεί ο Σόιμπλε, φτερνίζεται ο Στουρνάρας

του Κώστα Βαξεβάνη


Η φράση με την κυρία γνωστού αρχαίου επαγγέλματος που θέλει να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει είναι γνωστή.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, είναι στον αντίποδα αυτής της λαϊκής ρήσης. Θέλει να καταστροφολογήσει , θέλει να βάλει φωτιά σε όλα και κυρίως στο Μαξίμου, θέλει να δείξει (όχι όμως και να αποδείξει) πως όλα είναι μαύρα και το κάνει σε κάθε ευκαιρία.