Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Αναστολή δραστηριοτήτων του ιστολογίου

Το ιστολόγιο «εδώ στο νότο» ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2013 ως προσωπική προσπάθεια προκειμένου να ενημερώνει τους πολίτες για «όσα απασχολούν την κοινωνία στα νότια
αθηναϊκά προάστια» και να ενισχύει με απόλυτη ταξική μεροληψία τους αγώνες των κατώτερων οικονομικά κοινωνικών στρωμάτων και τις προσπάθειες των ανθρώπων της παιδείας, του πολιτισμού, του περιβάλλοντος και της αλληλεγγύης.

Τα επόμενα δυο χρόνια (2014 & 2015) ήταν μια περίοδος άνθισης και από άποψη αρθρογραφίας, αλλά και από άποψη αναγνωσιμότητας, κι αυτό το χρωστάμε κυρίως στους καλούς -άμισθους πάντα- συνεργάτες του ιστολογίου, σε όσους/ες μας εμπιστεύθηκαν για τις δημοσιεύσεις, στους αναγνώστες μας και τους/τις ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιά μας.


Από το 2016 και μετά η πορεία σε όλους τους δείκτες είναι κατιούσα για αντικειμενικούς λόγους και όχι αναγνωσιμότητας, με αποτέλεσμα -το τελευταίο διάστημα- να μην προλαβαίνουμε να δημοσιεύουμε ούτε καν απλά δελτία τύπου που λαμβάνουμε στο email μας.

Πολλές φορές τα προσωπικά αδιέξοδα, αλλά και οι ελπίδες διεξόδου, παίζουν καταλυτικό -δημιουργικό ή ανασταλτικό- ρόλο σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Με αυτές τις σκέψεις
αποφασίσαμε να μην κλείσει εντελώς το ιστολόγιο, αλλά να εστιάσει στις προσωπικές αρθρογραφίες των συνεργατών μας και στις δραστηριότητες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» που αποτελεί κοινό κεκτημένο όσων μας τίμησαν και τιμήσαμε, όσων μας αγάπησαν και αγαπήσαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες!1 σχόλιο:

  1. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το 1ο Ανταλλακτικό Χαριστικό Παζάρι στο «Καλλίπολις». Θέλω πολύ να είμαι εκεί. Μίνα Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή