Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Μήνυση εναντίον του Χρήστου Κορτζίδη κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

 
 Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης...

Η μήνυση στρέφεται εναντίον της εφημερίδας
"Εξ Ευωνύμων" του Χρήστου Κορτζίδη και του εκδότη Παναγιώτη Κοροβέση... 
Αφορμή ο τίτλος της εφημερίδας ''Ζημιώνει το δήμο για χατήρι του Λάτση''...

Άγ. Δημήτριος: Εκδήλωση προς τιμήν της εκπαιδευτικής και της μαθητικής κοινότητας, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 6.00μμΤο Ιόνιο Πανεπιστήμιο «ζωντανεύει» ποτά και τρόφιμα, με εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας

Διαδραστικές εφαρμογές, επαυξημένης πραγματικότητας, επιχειρούν οι φοιτητές του τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας, του Ιονίου Πανεπιστημίου, προκειμένου να βοηθήσουν επιχειρήσεις να αναπτύξουν νέες καμπάνιες διαφήμισης για τα ελληνικά προϊόντα, με στόχο το ελληνικό τρόφιμο και ποτό να «ζωντανεύει» στα χέρια του καταναλωτή.

Ομάδες φοιτητών, κάτω από την ακαδημαϊκή καθοδήγηση του Δρ. Γιάννη Δεληγιάννη, επίκουρου καθηγητή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, αφού αρχικά πειραματίστηκαν με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, υλοποιώντας ατομικά μικρές εφαρμογές, στη συνέχεια οργανώθηκαν σε ομάδες.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (Κ.Ε.Α.)

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τον καθορισμό των όρων και των προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (Κ.Ε.Α.).

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) είναι ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα που συνδυάζει:

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου κόβει την πίτα του, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 6.00μμΈνταση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου. Διακόπηκε η συνεδρίαση (video)

Διακόπηκε η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον Άγιο Δημήτριο καθώς παρενέβη ομάδα 40 περίπου ατόμων που ήθελε να συζητηθεί το θέμα του Ασυρμάτου και ειδικότερα της κατεδάφισης των κτισμάτων.

Αρχικά δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο της ομάδας, ο οποίος ανέπτυξε τις απόψεις της, αλλά στη συνέχεια το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μη συζητηθεί το θέμα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, καθώς οι παρευρεθέντες (όπως θα δείτε στα δυο video) επέμεναν να συζητηθεί.

216 θέσεις εργασίας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ

216 ανέργους διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης θα προσλάβει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, μέσω
του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά τη δημιουργία 24.251 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε όλους τους Δήμους της χώρας και πρόκειται για την πρώτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 1/2017).

Αγώνας Μπάσκετ για κοινωνικούς σκοπούς στον Ταύρο, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στις 8.00μμΗ Αγγλία παίζει ξανά το παιχνίδι της Αμερικής

του Κλέαρχου Δημητριάδη


Οι μάσκες έπεσαν και η Βρετανική κυβέρνηση τρέχει πλέον χωρίς προσχήματα να κλείσει συμφωνίες με την Αμερική…
Λογικό:


Το Brexit δεν ήταν μια τρέλα της στιγμής του Cameron ούτε ο Farage ήταν ο τρελός που έλεγε βλακείες, όλοι γνώριζαν ότι θα έβγαινε ο Trump (και για να το σιγουρέψουν του έριξαν μια Clinton απέναντι που δεν θα τα κατάφερνε σίγουρα αφού ο κόσμος έχει σιχαθεί τις οικογενειοκρατίες)…