Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

«The Hateful Eight»: Η τελευταία ταινία του Quentin Tarantino στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με την τελευταία ταινία «The Hateful Eight», του Quentin Tarantino, ολοκληρώνεται το αφιέρωμα της Ομάδας Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στον μεγάλο αμερικανό σκηνοθέτη του ανεξάρτητου σινεμά.
 
Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 27 Μαρτίου στις 8.30μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται
200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου και λειτουργεί καθημερινά από τις 6.00μμ.

«Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»: Ο Προαστιακός ενώνει, δεν χωρίζει

Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα για την ανασυγκρότηση του παραγωγικού της μοντέλου βγαίνοντας από την επιτροπεία του 2010.

Ο Ταύρος είναι η κοινότητα του δήμου μας που πληγώθηκε περισσότερο από την κρίση. Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας και του νέου αναπτυξιακού υποδείγματος είναι επιβεβλημένος.

«Την άλλη εβδομάδα στις δουλειές τους» 8.800 μόνιμοι στους Δήμους (ηχητικό)

Εντός της εβδομάδας αναρτώνται από το ΑΣΕΠ οι προσωρινοί πίνακες και 8.800 εργαζόμενοι θα πρέπει να παρουσιαστούν άμεσα στους Δήμους για να αναλάβουν πλέον τις μόνιμες
θέσεις τους, βάζοντας τέλος στο καθεστώς ομηρίας μέσω των συμβάσεων, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης «στο Κόκκινο» και τον Στάθη Σχινά.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στο «διαγωνισμό των 8.800 θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων όλης της χώρας, αριθμός που προέκυψε μετά από τα αιτήματα που κατέθεσε κάθε Δήμος για το χώρο του και με βάση τα οικονομικά του. Για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια γίνεται διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις εργασίας, μέχρι τώρα καλύπτονταν από 8μηνίτες συμβασιούχους», όπως είπε.

«Νέα ψηφιακή πραγματικότητα - Ασφαλής Πλοήγηση»: στο Δημαρχείο Γλυφάδας, το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 6.00μμ




Χωρίς απάντηση τα σοβαρά ερωτηματικά που προκύπτουν από τις συμβάσεις προμηθειών του Δήμου Αλίμου

Σοβαρά ερωτηματικά προκύπτουν από δύο συμβάσεις προμηθειών του Δήμου Αλίμου, σύμφωνα με στοιχεία που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Αλέκα Γιαννούτσου, δημοτική σύμβουλος του «ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του anokatostokalamaki.wordpress.com, στις επίμαχες συμβάσεις -αφορούν αγορά βιβλίων και φυτεύσεις φυτών για κοινόχρηστους χώρους- υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις σε βάρος του Δήμου και από τις τιμές της αγοράς, αλλά και από ανάλογες προηγούμενες συμβάσεις.