Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Επείγουσα εισαγγελική έρευνα για διαρροή απόρρητων πληροφοριών

Τη διενέργεια επείγουσας έρευνας για τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών σε ηλεκτρονικά μέσα διέταξε αργά το βράδυ της Πέμπτης η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Η έρευνα ξεκινά έπειτα από δημοσίευση σε ελληνικό διαδικτυακό μέσο πληροφοριών που φέρονται να σχετίζονται με τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών.

Προβολή της ταινίας «Ο Θρύλος του 1900» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 21 Οκτωβρίου


Με τη θαυμάσια -γεμάτη από το λυρισμό του Τζιουζέπε Τορνατόρε και την υπέροχη μουσική του Ένιο Μορικόνε- ταινία «Ο Θρύλος του 1900 - The Legend of 1900», συνεχίζονται οι προβολές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 8.00μμ.

Η Ομάδα Κινηματογράφου του
«
Καλλίπολις» επιλέγει ένα ακόμα έργο του δημιουργού του αριστουργήματος «Σινεμά ο Παράδεισος» που προβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.

Άγιος Δημήτριος: Η παραχώρηση του Ασυρμάτου είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη κόντρα σε όσα λέγονται εκ του πονηρού

Η παραχώρηση του Ασυρμάτου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου είναι τελεσίδικη και αμετάκλητη, παρά τα όσα λέγονται εκ του πονηρού, τονίζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ΜΕΤΕΧΩ.

Όλα αυτά βέβαια
με την προϋπόθεση να γίνει χώρος πρασίνου, άθλησης και πολιτισμού, όπως προκύπτει από τα 5 εκατομμύρια που έχει εγγράψει στον προϋπολογισμό της η Περιφέρεια Αττικής.

Ρένα Δούρου: Κάνουμε έργα υποδομών, που δεν προσλαμβάνουν δημοσιότητα, επειδή… δεν έχουν εγκαίνια (video)

Στις μάχες που έρχονται, για την κοινωνία, την Ελλάδα, την Ενωμένη Ευρώπη και την Αυτοδιοίκηση, αλλά και σε όσες προηγήθηκαν, σε εύκολες και δύσκολες στιγμές, αναφέρθηκε η Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία παραχώρησε, χθες, στην εκπομπή «Focus» της Δημόσιας Τηλεόρασης, και τον δημοσιογράφο Πάνο Χαρίτο.

Η Περιφερειάρχης Αττικής επανέλαβε ότι, στην εκλογική αναμέτρηση της προσεχούς άνοιξης, θα θέσει στην κρίση των πολιτών του λεκανοπεδίου τα πεπραγμένα της θητείας της, διεκδικώντας την επανεκλογή της, παρουσιάζοντας την ίδια στιγμή τις κοινωνικές προτεραιότητες της επόμενης ημέρας, ώστε η Αυτοδιοίκηση να εδραιώσει πρωταγωνιστική θέση στη διαμόρφωση των εξελίξεων, σε εθνικό, ευρωπαϊκό και ευρύτερα διεθνές επίπεδο.