Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Πότε θα γίνουμε Κορεάτες;


Έχουν απόλυτο δίκιο όσοι πιστεύουν πως ένας λαός δεν κατακτιέται εύκολα οικονομικά, αν προηγούμενα δεν χάσει την ιστορική του μνήμη,
τη ψυχή, την τιμή και ηθική του, αν δεν μεταμορφωθεί δηλαδή σε άμορφη μάζα απαθών, αδιάφορων και ιδιοτελών ατόμων, χωρίς συλλογική ταυτότητα και κοινωνική ευθύνη.

Θέλετε απόδειξη; Στη Νότια Κορέα ένα εκατ. πολιτών διαδήλωσαν τις προάλλες στους δρόμους και συνεχίζουν να το κάνουν όχι για κάποιο οικονομικό αίτημα αλλά για την παραίτηση της προέδρου της χώρας, επειδή μια συνεργάτης της εμπλέκεται σε οικονομικό σκάνδαλο!!!


"Συγκεντρωσιάρχης κομματικών παρατάξεων μέσα σε σχολικές μονάδες" είναι αποκλειστικά η διοίκηση του Δήμου (!!!)

Ε... όχι και να υποκαθιστά τη δημοτική αρχή μια δασκάλα!!!

Υ.Γ.: Αλλά ας μάθουν επιτέλους ελληνικά οι διοικούντες τον Δήμο...
Πέρασαν πάνω από δυο χρόνια στη διοίκηση!
Ούτε τα ταχύρρυθμα μαθήματα δεν είναι αρκετά;;;
 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης στο απόσπασμα του Δημοτικού Συμβουλίου - Απολαυστικό video


Δήμαρχος & πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένα κρεσέντο αντιδημοκρατικής & εξωθεσμικής συμπεριφοράς απέναντι στην Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ) & την Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας (Ο.Κ.Λ.Ε.).

Τα μέλη της ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ κέρδισαν τη δίκη στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στη διαδρομή μιας δικαστικής περιπέτειας που δεν επεδίωξαν και η οποία άρχισε με τις διώξεις που ξεκίνησε εναντίον τους η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Bandiera Italiana la Trionfera? @ Στις κάλπες καθορίζεται η επόμενη ημέρα της ΕΕ

του Λευτέρη Στουκογιώργου


Πρίν αναλύσουμε το δημοψήφισμα θα ήθελα να σας δώσω μια συνοπτική εικόνα της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Η Ιταλία έκλεισε το ’15 με ΔΧ/ΑΕΠ στο 132,7% και η πρόβλεψη για το ’16 είναι 133,2%, το δεύτερο υψηλότερο στην Ευρώπη, μετά την χώρα μας .Το δημόσιο χρέος της ανήλθε στα 2,169 τρις. Σήμερα βρίσκεται υψηλότερα περίπου 200 δις, στα 2,363 τρις . Αλλά αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημά της , με την βοήθεια και της ΕΚΤ βέβαια.