Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Νέα Σμύρνη: Ομιλία του Γιώργου Κουτελάκη στον "Γαλαξία" - Ολόκληρη η ομιλία και ρεπορτάζ σε video

της Εριέλλας Χρυσού

Στο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας» η παράταξη «Ποιότητα Ζωής» του πρώην Δημάρχου και σημερινού επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιώργου Κουτελάκη οργάνωσε πολιτική εκδήλωση με θέμα «Αδράνεια και Απραξία της Δημοτικής Αρχής» σε μία γεμάτη αίθουσα παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες.

Στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr μίλησαν τόσο η Μαρίνα Ιακωβάκη, μέλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης, γιατρός και πρώην Αντιδήμαρχος, όσο και ο ίδιος επικεφαλής και πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης.

Άγιος Δημήτριος: Μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου οι δηλώσεις συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

Την Τετάρτη 21 Ιουνίου, σε διάφορα σημεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, θα πραγματοποιηθούν συναυλίες στο πλαίσιο του θεσμού της "Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής".

Αν είσαστε μουσικός ή έχετε συγκρότημα, δηλώστε συμμετοχή για να εμφανιστείτε στη Γιορτή της Μουσικής στον Άγιο Δημήτριο, στέλνοντας
e-mail με δείγμα της μουσικής σας στο dad-may@dad.gr, μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017.

Καλά τα φαρδομάνικα, κύριε δήμαρχε, αλλά είναι για τους δεσποτάδες...

"Πλημμύρισαν με λουλούδια τα Σούρμενα" πριν ένα μήνα για το πανηγύρι, μάς έλεγε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κρητικός...
 
Αλλά τι έμεινε μετά ένα μήνα;;;

Φιλελεύθεροι μέχρι να τους πεις φασίστες...

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο καθένας μας διαθέτει εύκολη πρόσβαση στο δημόσιο λόγο.

Αυτό είναι λογικό, λογικότατο να ανησυχεί, σε βαθμό πανικού, όσους μέχρι σήμερα διέθεταν με το χρήμα και την εξουσία τους προνομιακή πρόσβαση στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Μέσα στην απληστία της η παγκοσμιοποίηση λησμόνησε πως δημιουργεί και παράθυρα ελευθεροτυπίας, τα οποία παρέμεναν για αιώνες θεόκλειστα...