Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Α2 ΕΠΣΑ, 18η αγωνιστική: Παίζουν με την κορυφή τα Σούρμενα - Έχασε την ευκαιρία η Ηλιούπολη, παρότι "βοήθησε" η Διάνα

Παρέμειναν στο κόλπο της κορυφής τα Σούρμενα μετά τη νίκη με 2-1 επί του Καματερού, σε αντίθεση με την Ηλιούπολη που έχασε που παραχώρησε ισοπαλία στους Τράχωνες (0-0).

Η Διάνα Ηλιούπολης βοήθησε τις ομάδες των νοτίων καθώς υποχρέωσε
τον πρωτοπόρο Πανερυθραϊκό σε ισοπαλία  με 1-1, ενώ ο Άγιαξ ηττήθηκε στον Π. Φάληρο από τον Άρη Πετρούπολης με σκορ 3-2.

Α1 ΕΠΣΑ, 18η αγωνιστική: Νίκησε ο Χαραυγιακός, αλλά οι υπόλοιπες 4 ομάδες των νοτίων δέχτηκαν 16 γκολ

Ο Χαραυγιακός νίκησε με 2-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων και κράτησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον Θρίαμβο Χαίδαρίου που θριάμβευσε με 4-0 επί του ΓΣ Αργυρούπολης.

Ο Φωστήρας Ηλιούπολης έχασε με 4-3 στο Ηράκλειο, ενώ ο ΑΟ Γλυφάδας και η Δάφνη Π. Φαλήρου ηττήθηκαν με το ίδιο βαρύ σκορ (4-0) από τον Μικρασιατικό και τον Ήφαιστο Περιστερίου αντίστοιχα.

Β. Μουλόπουλος: ΔΟΛ τέλος - Τιμή μου οι ύβρεις Πρετεντέρη

«Είχα επαφές και έφερα μία πρόταση επενδυτή, η οποία παρότι ήταν πολύ συγκεκριμένη και συμφέρουσα, απορρίφθηκε. Αυτό δεν ήταν ευθύνη ούτε
του επενδυτή, ούτε των τραπεζών.

Ήταν ευθύνη της τρίτης κορυφής του τριγώνου», σημείωσε ο Β.Μουλόπουλος, μιλώντας Στο Κόκκινο και την Ευγενία Λουπάκη, αποφεύγοντας παρ' όλα αυτά να κατονομάσει τον Στ. Ψυχάρη. Όπως είπε, πλέον στο τιμόνι του ΔΟΛ είναι οι τράπεζες, ενώ ο ίδιος δεν έχει πια κανέναν ρόλο στον Οργανισμό.

Στις φλόγες τρία αυτοκίνητα στο κέντρο της Γλυφάδας

Πύρινος εφιάλτης τα ξημερώματα στο κέντρο της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 5 το πρωί της Κυριακής, δυνατές εκρήξεις «ξύπνησαν» τους ένοικους και τους ιδιοκτήτες μιας πολυκατοικίας κοντά στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πόλης.

ΥΠΕΣ: Ενισχύσεις 7,9 εκατομμύρια ευρώ σε Δήμους - Από αυτά 608.088 στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε τις παρακάτω επιχορηγήσεις ύψους 7.920.982,55 ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης - μεταξύ
αυτών 608.088 για το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Οι επιχορηγήσεις αφορούν αποκλειστικά την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων αυτών των οργανισμών προς τρίτους, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΕΣ - κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων» που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

"Ηλίου-πόλις, Ανθρώπινη πόλη": Αποχαιρετισμός στον εικαστικό και μετρ της ακουαρέλας, Ιωσήφ Χατζηπαυλή

Καλό ταξίδι Ιωσήφ

Έφυγε από κοντά μας ο Ιωσήφ Β. Χατζηπαυλής, σημαντικός συμπολίτης μας, ζωγράφος , σκηνογράφος, αγιογράφος και δάσκαλος.

Γεννημένος το 1935 στην Αγιάσο της Λέσβου, ήρθε στον Πειραιά δώδεκα  χρονών και μπήκε στο εργαστήρι του Γ.Βακιρτζή. Μαθήτευσε δίπλα στους Βασιλείου, Τσαρούχη, Τάσσο και Βακιρτζή.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας - Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή



Έληξαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου στο Μοσχάτο, όπως
ενημερώνει το Δελτίο Τύπου της εφορευτικής επιτροπής.

Μετά τις εισηγήσεις και τον διάλογο που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των 113 αντιπροσώπων, ψηφίσθηκε ομόφωνα η Πολιτική Απόφαση της Συνδιάσκεψης με βάση την οποία θα κινηθεί η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

Παράταση μέχρι 6 Φεβρουαρίου για τις αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για 24.251 θέσεις σε όλους τους Δήμους της χώρας μέσω του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ άνεργοι, ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να υποβάλουν -αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο- τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Στον Ταύρο το πρώτο διαδημοτικό μεγάλο πράσινο σημείο της Αττικής στη Νότια Αθήνα

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου-Ταύρου η απόφαση για τη σύναψη προγραμματικής
σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και του ΕΔΣΝΑ για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη βασικού πράσινου σημείου στα όρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου».

Με την απόφαση αυτή επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία του
ΕΔΣΝΑ και της Περιφέρειας Αττικής με τους Δήμους Μοσχάτου-Ταύρου, Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης, που θα εξυπηρετούνται από το σημείο.

Welcome to the Soviet Union of the United States of America...

Δεν έχουν περάσει πάνω από δέκα ημέρες που ο Ντ. Τραμπ έχει αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ και ήδη έχει προξενήσει τόσο κακό στην ανθρωπότητα όσο κανένας άλλος ηγέτης μέχρι τώρα, ούτε καν διαχρονικά σύμβολα μοχθηρότητας όπως ο Χίτλερ, ο Στάλιν κι ο Τζ. Μπους ο Νεώτερος:

καταργεί το "Obamacare", ξεκινά την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, υμνολογεί τα βασανιστήρια τύπου εικονικού πνιγμού κι απαγορεύει την είσοδο στη χώρα πολιτών ορισμένων κρατών, ακόμα και προσφύγων, συνδέοντας την καταγωγή τους με έγκλημα...

«Σχολές Γονέων» στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καλλιθέας, από 1η Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας οργανώνει για δεύτερη χρονιά τις «Σχολές Γονέων» στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Καλλιθέας.

Πρόκειται για δωρεάν σεμινάρια προς τους γονείς από καταρτισμένους επιστήμονες με σκοπό τη συμβουλευτική υποστήριξη των γονέων για τη βελτίωση και ενίσχυση των σχέσεών τους με τα παιδιά τους.

Αυτοί είναι οι κόκκινοι και καταστρέφουν τη χώρα!

Όταν καταργήσανε το 5ευρω από τα νοσοκομεία, δεν με άγγιξε γιατί εγώ δεν πάω σε δημόσιο νοσοκομείο

Όταν οι άνεργοι άρχισαν να κυκλοφορούν δωρεών στα ΜΜΕ, δεν με άγγιξε γιατί δεν είμαι άνεργος

Όταν οι ανασφάλιστοι αποκτήσανε δωρεάν πρόσβαση στα νοσοκομεία, δεν με άγγιξε γιατί δεν είμαι ανασφάλιστος.

Όταν μειώσανε τις ασφαλιστικές εισφορές από τους φτωχούς επαγγελματίες, δεν με άγγιξε γιατί δεν είμαι φτωχός επαγγελματίας

Ετήσιος Χορός των Μελών και Φίλων ΕΣΤΙΑΣ Νέας Σμύρνης, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ

Η ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30, στον «Ετήσιο Χορό των Μελών και Φίλων».

Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά με την Ελένη Φιλίνη, τον Παύλο Καρποδίνη και DJ τον M. Roumidis.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Γραμματεία έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα 210 93 33 702 & 210 93 30 274
Γενική είσοδος: 20 ευρώ (δείπνο, κρασί, επιδόρπιο)

Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1, Νέα Σμύρνη
Αίθουσα εκδηλώσεων “Πάνος Χαλδέζος”| 2ος όροφος

Η «πτήση» του Πανιωνίου συνεχίζεται, ο Ζαμάνης καταγγέλει...

Ακόμα έναν βαθμό πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Πανιώνιος και παρέμεινε αήττητος στην Τρίπολη συνεχίζοντας την εκπληκτική του πορεία.

Οι «κυανέρυθροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον τοπικό Αστέρα και βρίσκονται -προσωρινά- μόνοι στη δεύτερη θέση της Super League μετά από 18 αγώνες!