Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Προβολή της κωμωδίας «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα» στο «Καλλίπολις», την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 7.00μμΤην αγγλο-αμερικανική κωμωδία του Τσαρλς Κράιτον «Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα - A Fish Called Wanda» προβάλλει η Ομάδα Κινηματογράφου του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η προβολή θα γίνει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 7.00μμ, στον Πολυχώρο «Καλλίπολις» (Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό), ο οποίος βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αγίου Δημητρίου.


 Δείτε εδώ το event στο fecebook

Δείτε στη συνέχεια το πρόγραμμα προβολών του Δεκεμβρίου:

Τον ξενώνα «Μέλλον» στο Μοσχάτο επισκέφθηκαν οι «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή»

Ανακοίνωση της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης Μοσχάτου-Ταύρου "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή" σχετικά με την επίσκεψη στον ξενώνα στο Μοσχάτο που φιλοξενεί μητέρες
πρόσφυγες με τα παιδιά τους. 

«Την Τετάρτη 22/11/2017 μια ομάδα της δημοτικής μας κίνησης με τον επικεφαλής της Άρη Κρεμμύδα επισκέφτηκε τον ξενώνα "Μέλλον" στο Μοσχάτο όπου φιλοξενούνται μητέρες πρόσφυγες με τα παιδιά τους.