Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Με χορούς έκλεισε τις Δραστηριότητες του 2017 ο Σύλλογος Ιμβρίων - video

της Εριέλλας Χρυσού


Κλείνοντας τη σαιζόν Οκτώβριος 2016 - Μάιος 2017, ο Σύλλογος Ιμβρίων διοργάνωσε στο Δημοτικό Κινηματογράφο Καλυψώ εκδήλωση με μουσική και χορούς
από πολλά μέρη της Ελλάδας, που παρουσίασε η χορευτική ομάδα του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Στέλιος Πούλαδος μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για την προσεχή παρουσίαση βιβλίου «Ίμβρος και Τένεδος» του Νίκου Σιφουνάκη που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, αλλά και για τις νέες δραστηριότητες που θα ξεκινήσει ο σύλλογος την επόμενη σαιζόν με τμήματα φωτογραφίας, σκάκι και ρομποτικής.

Η "ΗΛΙΟΥ-Πόλις" καλοσωρίζει το καλοκαίρι με γλεντάκι, την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 1.00 το μεσημέριΜοσχάτο: Η ταινία «Ρεβέκκα» στην Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8.45μμ

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας συνεχίζει τις προβολές  της ενότητας «Κλασσικές Ταινίες Νουάρ, Μυστηρίου και Αγωνίας» με τη σπουδαία ταινία «Ρεβέκκα» του Άλφρεντ Χίτσκοκ (1940, Έγχρωμο, 130').

Η προβολή θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 8.45μμ, στην πολύ όμορφη, ανανεωμένη αυλή της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο.
Προσοχή: Οι προβολές για όλο το καλοκαίρι γίνονται κάθε Τετάρτη στις 8.45μμ.

Η ταινία «Ο μικρός Λίαμ» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.30μμ

Η Αγγλο-γαλλο-γερμανική κοινωνική ταινία του Στίβεν Φρίαρς «Ο μικρός Λίαμ -Liam» (2000, 90'), θα προβληθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτήριο της πύλης εισόδου των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.
Προσοχή στη νέα ώρα έναρξης της προβολής: 9.30μμ.

Καλοκαιρινή γιορτή της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης, το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 9.30μμΚαι τώρα τι θα κάνουμε χωρίς το Ελληνικό;

του Πέτρου Κατσάκου


«Άκουσα από πολύ σοβαρή ΜΚΟ ότι ασχολούνταν με την υγεία αυτών των ανθρώπων και στενοχωρήθηκαν γιατί η μεταφορά τους διακόπτει αυτή την επαφή».

Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο υπουργός Μεταναστευτική Πολιτικής τον όντως περίεργο τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν κάποιες οργανώσεις στην εκκένωση του προσφυγικού καταυλισμού στο Ελληνικό.