Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Εξαιρετική αρχή στο γυναικείο πρωτάθλημα volley η Θέτις Βούλας

Με το δεξί μπήκαν στο πρωτάθλημα της Α2 βόλλεϋ οι Γυναίκες της Θέτιδας Βούλας, καθώς επικράτησαν εύκολα το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10), της Αναγέννησης Σάμου με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Βούλας κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι με δυνατή επίθεση και πολύ καλή αμυντική λειτουργία, πήρε μπρος στα μισά του πρώτου σετ και με καθοδηγήτρια την αρχηγό της ομάδας Ελένη Φραγκιαδάκη, καθάρισε εύκολα την νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα της Σάμου.

Μικροί προγραμματιστές οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Βούλας

Περισσότεροι από 120 μαθητές της Βούλας συμμετείχαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015 σε δραστηριότητες για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα
Προγραμματισμού.

Την εκδήλωση που περιελάμβανε εργαστήρια προγραμματισμού, ομιλίες, παιχνίδια κ.ά. διοργάνωσαν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Θέμα των δραστηριοτήτων ήταν: Code! Yes I Do.

Μυθεύματα τα δημοσιεύματα περί επιβολής εισφοράς 100 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες

Είσαι κυβέρνηση και έχεις ένα σωρό προβλήματα να λύσεις. Ακούς διάφορες προτάσεις.

Μια από αυτές είναι να αυτοκτονήσεις και αυτόματα λύνονται όλα τα προβλήματα.

Αυτή την πρόταση την παίρνουν ως γεγονός τα ΜΜΕ και την προάγουν ως λύση.

Πηγή: fantomarimbaud.blogspot.gr

Η ανακοίνωση:

Εντός έδρα ήττα του Άρη Βούλας και νίκη της Βουλιαγμένης στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Σπουδαία νίκη εκτός έδρας για την ομάδα του Νικολακάκη που επικράτησε στην Βούλα του τοπικού Άρη με 2-0, για το πρωτάθλημε της Α' Κατηγορίας
της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.

Στο 13’ από τα έντεκα βήματα ο Πιτσούνης ευστόχησε για το 0-1 και στο 48’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι από το 60’ έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μητσέα.

Αποτελέσματα 3ης Αγωνιστικής για τις ομάδες Μοσχάτου & Καλλιθέας που παίζουν στην Ε.Π.Σ.Πειραιά

Στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας Πειραιά ο Φαληρικός φόρτωσε με τρία γκολ τον Αίαντα Σαλαμίνας (3-0), στην Παραλία Καλλιθέας ο ΑΟΚ Φαλήρου παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Νίκη Ρέντη, ενώ ο Ίκαρος Καλλιθέας ηττήθηκε με 2-1 από τον Αμπελακιακό.

Στο 2ο Όμιλο η Θύελλα Μοσχάτου έφυγε με βαρειά ήττα 4-1 από το Κερατσίνι, αλλά η ΑΕ Μοσχάτου "πήρε το αίμα πίσω" για τους Μοσχατιώτες νικώντας με το ίδιο σκορ την Κύπρο Κορυδαλλού.

Για τη Β' Κατηγορία η Αναγέννηση Μοσχάτου ηττήθηκε με 3-0 από τους Νέους Ευγενείας και ο Παντζιτζιφιακός νίκησε εκτός έδρας τον Μιθριδάτη με 2-1.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη

Τη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη πραγματοποιεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στις 20, 21 & 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

Η αριστερή νεολαία καλεί
"τους μαθητές, τους φοιτητές, τους νέους επιστήμονες, τους νέους μετανάστες, τους νέους εργαζόμενους και τους ανέργους να δώσουν δυναμικό παρόν, να μην διστάσουν να ενταχθούν στις γραμμές της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν στην μαζικοποίηση των Οργανώσεων Μελών της".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Σταύρος Κοντονής: Δεν μου αρέσει το κλίμα έντασης μεταξύ παραγόντων του ποδοσφαίρου (video)

«Αφήσαμε την δικαιοσύνη απολύτως ελεύθερη να τελειώσει γρήγορα υποθέσεις που ήταν βαλτωμένες, πιστεύω ότι αυτό πρέπει να πιστωθεί στην κυβέρνηση» τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, για τις υποθέσεις στη δικαιοσύνη που εκκρεμούν, ώστε να μην υπάρχει το δηλητήριο στην κοινωνία ότι «όλα είναι βρώμικα».

Αρνητικά σχολίασε τις συμπεριφορές ορισμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων ο υφυπουργός με αφορμή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

«Δεν μού αρέσει το κλίμα μεταξύ παραγόντων στο ποδόσφαιρο. Έγινε ένας αγώνας σε απόλυτα πολιτισμένα πλαίσια και είναι πολύ άδικο να χαλάει αυτή η εικόνα από δηλώσεις που γίνονται στα καλά καθούμενα» τόνισε στον ΣΚΑΙ.

Το ηθικό μειονέκτημα...

Τζιτζικώστας ο υπερήφανος

Υπερήφανος δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για τους Μακεδόνες προγόνους του με αφορμή την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση της Μακεδονίας στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Προφανώς η συμβολή του Απόστολου Τζιτζικώστα στην απελευθέρωση της Μακεδονίας υπήρξε
σημαντική, οπότε είναι φυσιολογικό να αισθάνεται μια υπερηφάνεια.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μισοί Μακεδόνες τον αποκαλούν Καπετάν Τζιτζικώστα Βουλγαροφάγο και οι άλλοι μισοί καπετάν Τζιτζικώστα Τουρκοφάγο.

Αλέξη, να αρχίσουμε να κάνουμε και τίποτα αριστερό, τί λες;...

Είναι αλήθεια ότι για πρώτη φορά πρωθυπουργός οδηγησε τη χώρα σε εκλογές ύστερα κι όχι πριν από μια επώδυνη συμφωνία. Αυτό, αν μη τί άλλο, χρειάζεται πολιτικό τσαγανό.

Ούτε, εξάλλου, όσοι ψηφίσαμε ΣΥΡΙΖΑ πριν ένα μήνα περίπου δικαιούμαστε να ισχυριζόμαστε πως εξαπατηθήκαμε τώρα που γίνονται δεκαράκια τα μνημονιακά μέτρα.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως πρέπει και να λησμονήσουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικώς είχε μιλήσει και για ισοδύναμα, αλλά και για ένα παράλληλο πρόγραμμα με το οποίο θα επιχειρούσε να καταπραΰνει τις συνέπειες ενός νέου νεοφιλελεύθερου πακέτου...

Γ' κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

Για την 3η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο η Νέα Σμύρνη νίκησε εκτός έδρας τον Διαγόρα Αιγάλεω με σκορ 2-1.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προηγήθηκε 2-0 με σκόρερς τους Γιούσεφ (58') και Χρυσανθακόπουλο (65')
για να μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 96' με πέναλτι.

Στον 2ο Όμιλο η ΑΕ Γλυφάδας πήρε ισοπαλία 2-2 στο Αιγάλεω από τον Κρόνο με γκολ που πέτυχαν οι Τσακαλάκης (25') και Λαγουτάρης (89' - πέναλτι).

Β' Κατηγορία ΕΠΣΑ: Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής

Μόνο το Καλαμάκι νίκησε (1-0 το Πέρα Κλουμπ) από τις ομάδες των νοτίων προαστίων στον 1ο Όμιλο της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ. ΑΟ Ν.Αργυρούπολης ητήθηκε με σκορ 2-1 από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων και ο Άγιος Δημήτριος με 1-0 από τα Μελίσσια.

Στον 2ο Όμιλο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου νίκησε 2-0 την Αρμενική, ενώ η Τερψιθέα παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Παράδεισο.

Στον 3ο Όμιλο ο Άγιαξ Ταύρου επιβλήθκε με 1-0 εκτός έδρας του Αθηναϊκού, ενώ η Λαύρα υπέστη βαρειά ήττα στην Αργυρούπολη με 4-1 από το Παλαιό Φάληρο.

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής στον 2ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Δυο ισοπαλίες και μια ήττα για τις ομάδες της Ηλιούπολης που εκπροσωπούν τα νότια προάστια στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Ρεορτάζ για τους υπόλοιπους αγώνες μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 19/10.

Φωστήρας Ηλιούπολης - Χολαργός 3-3

Ματσάρα έγινε στην Ηλιούπολη ανάμεσα στον τοπικό Φωστήρα και το Χολαργό, με τις δυο ομάδες να ανεβάζουν το ισόπαλο ισόπαλο σκορ στο 3-3.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 21′ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ των Λεπτάκη (5′) και Φάρου (21′).

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας έφεραν το ματς στα ίσια χάρις σε γκολ των Ασωνίτη Β. (αυτογκόλ) και Σπυρόπουλου στο 29′. Το ημίχρονο έκλεισε υπέρ του Φωστήρα με τον Σπυρόπουλο στο 38′ να γράφει το 3-2.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν σε όλους τους χώρους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 89′ με τον Στεργιάκο να διαμορφώνει το τελικό 3-3

Φωστήρας Ηλιούπολης: Μωραΐτης, Χρήστου (46’ Περώνης), Σκεμπές (72’ Καφαντάρης), Ασωνίτης Β., Νάσκο, Μπαρδάκης, Σπυρόπουλος, Σάχου, Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης (81’ Μπακιρτζόγλου), Φάρος.

Χολαργός: Καλαματιανός, Καζάκος Α. (46’ Λύρας), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Πλεμμένος, Τζέλη, Χάλος, Κετσετζόγλου, Τασιούδης (57’ Χαρατσάρης), Καζάκος Π.

Νέα Ιωνία - Ηλιούπολη 1-0
Βοτανικός - Διάνα Ηλιούπολης 1-1


Τα αποτελέσματα της 5ης Αγωνιστικής
ΑγώνεςΣκόρ
17/10/2015 16:00 ΑΟ Περιστερίου – Μικρασιατικός Καισ.0 - 0
17/10/2015 16:00 Χαλάνδρι – Πεύκη4 - 1
17/10/2015 16:00 Χαϊδάρι – Καματερό0 - 0
17/10/2015 16:00 Ειρήνη Πετρ. – Ήφαιστος Περιστ.1 - 2
17/10/2015 16:00 Φωστήρας Ηλ. – Χολαργός3 - 3
18/10/2015 16:00 Άγιος Ιερόθεος – Ιάσων Αγ. Φανουρίου6 - 0
18/10/2015 16:00 Νέα Ιωνία – Ηλιούπολη1 - 0
18/10/2015 16:00 Βοτανικός – Διάνα Ηλ.1 - 1

Η βαθμολογία


Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής στον 1ο Όμιλο της Α' Κατηγορίας ΕΠΣΑ - Βαθμολογία

Δεν ήταν και το καλύτερο Σαββατοκύριακο για τις ομάδες των νοτίων προαστίων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Χαραυγιακός - Σούρμενα 1-0
Άγιοι Ανάργυροι - Θύελλα Αγ. Δημητρίου 3-0
ΓΣ Αργυρούπολης - Δόξα Βύρωνα 0-0

Ρεπορτάζ αγώνων μετά το μεσημέρι της Δευτέρας 19/10.

Γ' Εθνική, 4ος Όμιλος: Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής - Βαθμολογία


Κρατάει την 1η θέση στον 4ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής με 12 βαθμούς ο Ιάλυσος μετά τη νίκη του με 2-0 επί του Αστέρα Βάρης.

Δυο βαθμούς πιο πίσω ο Φωστήρας που κέρδισε
για πρώτη φορά στην ιστορία μέσα στη Νίκαια τον Ιωνικό (1-0).


Παράπονα έχουν οι Αλιμιώτες για την ακύρωση γκολ της ΑΟΤ Καλαμακίου επί του Ηλυσιακού ο οποίος βγήκε κερδισμένος με 1-0, ενώ η ΑΟ Γλυφάδας δεν άντεξε την πίεση του ΟΦΗ που πέρασε σαν άνεμος (3-0) από το νότιο προάστιο.