Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Συνάντηση Ρ.Δούρου με Σύλλογο Τριτέκνων Φυλής - Ικανοποίηση στο Σύλλογο

Συνάντηση με το προεδρείο του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής είχε την Τετάρτη 9 Ιουλίου η εκλεγμένη Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής της Περιφερειακής παράταξης «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου.

Κατά τη συνάντηση, τα μέλη του Συλλόγου εξέθεσαν στην εκλεγμένη Περιφερειάρχη τα ζητήματα που τους απασχολούν, δηλαδή την άμεση επίλυση του προβλήματος του ΧΥΤΑ Φυλής, τον έλεγχο των προγραμμάτων ένταξης των ΡΟΜΑ, τη μείωση των δημοτικών τελών του Δήμου Φυλής, τη μοριοδότηση των Τριτέκνων στην κοινωφελή εργασία, στην ανάγκη νέων παιδικών σταθμών, σχολείων, νηπιαγωγείων, ΚΑΠΗ, το θέμα της σίτησης σε όλα τα σχολεία, την επαρκή στελέχωση των ιατρικών δομών, την οικονομική ελάφρυνση στα ΜΜΜ, κ.α.

Η Ρένα Δούρου εξέφρασε την υποστήριξή της στον αγώνα των Τριτέκνων που βρίσκονται αντιμέτωποι με τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ανατροπής του μνημονιακού πλαισίου προκειμένου να προωθηθούν ουσιαστικά τα αιτήματά τους.


Την ικανοποίησή του από τη συνάντηση με τη νέα Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου εκφράζει ο Σύλλογος Τριτέκνων Φυλής. Σύμφωνα με ανάρτηση στο facebook οι Τρίτεκνοι Φυλής έθεσαν τα παρακάτω θέματα:

Ρένα Δούρου: Βία της κυβέρνησης κατά των καθαριστριών για λόγους παραδειγματισμού

Για τη νέα επίθεση των ΜΑΤ κατά των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ η Ρένα Δούρου έκανε την εξής δήλωση :

«Πόσες φορές πρέπει τα ΜΑΤ να ξυλοκοπήσουν τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που διεκδικούν
το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία;

Πόσες φορές πρέπει να κάνουν επίδειξη τυφλής βίας απέναντι στις γυναίκες αυτές που πλέον έχουν καταστεί διεθνές σύμβολο αξιοπρεπούς αγώνα;

Πόσες φορές φορές πρέπει να εκτεθεί ανεπανόρθωτα η Ελληνική Αστυνομία;


Απάντηση: άπειρες, για λόγους, προφανώς, παραδειγματισμού. Προκειμένου δηλαδή η κοινωνία να εμπεδώσει ότι ο αυταρχισμός, η βία και οι επιστρατεύσεις αποτελούν τις "απαντήσεις" της κυβέρνησης στα κοινωνικά προβλήματα που η ίδια δημιουργεί».

Πηγή : www.renadourou.gr

Τι έδωσε ο Θ.Μπαλασόπουλος στη Ρένα Δούρου ;

Ένα γκλομπ και μία χειρομβοβίδα κρότου-λάμψης, από αυτές που έκαναν χρήση τα ΜΑΤ κατά των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ όταν επιχειρούσαν να επισκεφθούν τον απερχόμενο Περιφερειάρχη για να του εκθέσουν τις απόψεις τους έδωσε στη Ρένα Δούρου ο πρόεδρος της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

Η εκλεγμένη Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα τα παραδώσει στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, με την υπόμνηση ότι η νέα Περιφερειακή Αρχή θα στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Πηγή :  www.renadourou.gr

'Αντε να βρεις την Ιθάκη με τόσα χρόνια Μύκονο αγαπούλα…

To 2014 με πάει γαμιώντας, γεγονός, αν και κάποιοι θα πουν ότι δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. ;-) Και αναρωτιέμαι αν είναι αυτή η αιτία να αναρωτηθώ μήπως ο ποιητής παρέλειψε να πει πως ο πηγαιμός για την Ιθάκη είναι επίσης στρωμένος για χιλιόμετρα με αγκάθια και ίσως και ορθά κατεψυγμένα αγγούρια για τα συχνά πεσίματα, λολ, ouch! Έπεσα αγαπούλα… Ε σήκω ρε μάνα μου, λέει μια φωνούλα και εγώ σηκώνομαι ο μαλάκας με ματωμένο τον κώλο, ρεζίλι πια! Δε μασάω, ok, ok. Και πάντα υπάρχει αυτή η καταραμένη αισιοδοξία ότι θα γυρίσει και ο τροχός σε άλλη φάση αλλά πότε; Και έχω αρχίσει να κουράζομαι να το παίζω πολιτισμένος και να σιωπώ σφίγγοντας τα δόντια σε σημείο ώστε να με πονάνε. Είμαι στο τσακ να αρχίσω τα γαμωσταυρίδια και να ανεβοκατεβάζω εικονίσματα στις παπαριές που μου συμβαίνουν. Και να χειροδικήσω έχω σκεφτεί αλλά άλλου παπά ευαγγέλιο τούτο. Μπα… Τίποτα δε θα κάνω από αυτά, γιατί απλά δε θα βγει και τίποτα, το ξέρω, είναι από τα ελάχιστα πράγματα που ξέρω. Τελικά σκληρό καρύδι ο άνθρωπος, αντέχει! Και δε του φαίνεται. Εκεί που λέω δε πάει άλλο νασου κι άλλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Όρθιος ρε! Γαμώ τα γατάκια μου μέσα!

Εθεάθη νέος κροκόδειλος στον Αστέρα Βουλιαγμένης...

Εκπληκτικό...
Εθεάθη νέος κροκόδειλος στον Αστέρα Βουλιαγμένης...
Όπως ανακοίνωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, οι κροκόδειλοι αποτελούν τη νέα συνιστώσα του Σύριζα!!!...

Ανατροπή στη Γλυφάδα : Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ! - φωτογραφίες

Η σημερινή πυρκαϊά που ξέσπασε σε δασική και αναδασωτέα έκταση του Υμηττού στα όρια της πόλης μας στην Αιξωνή της Άνω Γλυφάδας, αποκάλυψε τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, μέσα και υλικά πυρόσβεσης και τις τεράστιες αδυναμίες που υφίστανται στις πυροσβεστικές δυνάμεις του λεκανοπεδίου Αττικής εξ’ αιτίας των απαράδεκτων πολιτικών της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά-Βενιζέλου. 
 
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις βοηθούμενη από τους ισχυρούς ανέμους και οι φλόγες ήταν μια ανάσα από τα σπίτια της περιοχής. Μόνο χάρη στην αποτελεσματική και ηρωική επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας και των εθελοντών η φωτιά σβήστηκε γρήγορα και οι ζημιές δεν ήταν εκτεταμένες.

Στο χώρο της πυρκαϊάς προσέτρεξαν αρκετά μέλη και ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης.

FORZA ARGENTINA, από τον ΚΥΡ