Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Αυτά αλλάζουν στην Αυτοδιοίκηση: Συνάντηση του Π. Σκουρλέτη με το ΔΣ της ΚΕΔΕ

Ο Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε σήμερα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ενημερώθηκε σχετικά
με τις θέσεις της Ένωσης για τρέχοντα ζητήματα, αλλά και για θέματα που άπτονται της κυοφορούμενης αναθεωρητικής παρέμβασης της κυβέρνησης στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον «Καλλικράτη».

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης που διεξήχθη σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, επισημάνθηκε ότι η πρώτη φάση της μεταρρύθμισης προχωρά και θα αποκτήσει ολοκληρωμένη μορφή το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, με βασικούς άξονες:

«Ο αγώνας για το τέλος της λιτότητας και της επιτροπείας στην Ελλάδα θα είναι νικηφόρος», το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα τρία χρόνια της Αριστεράς στην κυβέρνηση

Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα τρία χρόνια της Αριστεράς στην κυβέρνηση: «Ο αγώνας για το τέλος της λιτότητας και της επιτροπείας στην Ελλάδα θα είναι νικηφόρος».

«Δώσαμε τον νικηφόρο αγώνα για το τέλος της επιτροπείας. Τώρα, είναι η ώρα της επόμενης μάχης, για την επόμενη μέρα. Με σύμμαχο τον λαό, θα είναι κι αυτή νικηφόρα. αγώνας για το τέλος της λιτότητας και της επιτροπείας στην Ελλάδα θα είναι νικηφόρος» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε μήνυμά του για τα τρία χρόνια της Αριστεράς στην κυβέρνηση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το κυπαρίσσι του βυθού» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου


Με τη δραματική ταινία "Το Κυπαρίσσι του Βυθού - The Cypress Deep Down" του Νίκου Κορνήλιου συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 9.30μμ.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2
- Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Μαρτίου και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας


Ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας και του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου της πόλης, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα», αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Λάζαρο Λασκαρίδη και τα στελέχη της Ειρήνη Τζιλίνη και Φωτεινή Χαλαστάνη.

Η αντιπροσωπεία της παράταξης, συνομίλησε επί μακρόν με τον διευθυντή του του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κώστα Ανδριανόπουλο, την προϊσταμένη του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου, Μαρία-Διονυσία Ακτύπη και άλλους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Τσίπρας: Ρεαλισμός και υπευθυνότητα απέναντι στις διαφορές - Ζάεφ: Δεν έχουμε αλυτρωτικές βλέψεις (video)

«Κατέστησα σαφές ότι πρέπει να συμφωνήσουμε σε μια σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά
τη συνάντηση διάρκειας περίπου τριών ωρών που είχε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

«Ήρθε η στιγμή να βρούμε μια λύση γιατί είναι ζωτικής σημασίας για την προοπτική μας ως προς το ΝΑΤΟ και την ΕΕ» διαμήνυσε από την πλευρά του και ο κ. Ζάεφ.