Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Χθες στο πιο κεντρικό σημείο του Ελληνικού: Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμη!!!


Φτερό στον άνεμο τα πανό
του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης...

Διαδικτυακή ενότητα από τον ΟΑΕΔ, για την ενημέρωση για τα δικαιώματα των κατόχων κάρτας ανεργίας

Mέσω μίας νέας ενότητας στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι άνεργοι μπορούν να ενημερώνονται για τα δικαιώματα που παρέχει το δελτίο ανεργίας τους.

Όσοι δικαιούχοι επιθυμούν θα πρέπει να επισκεφτούν την ενότητα «Δικαιώματα ανέργων από την κατοχή δελτίου ανεργίας» στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/documents/10182/28436/DikaiwmataAnergwn και να βρουν συγκεντρωμένες όλες τις παροχές και τα οφέλη, πλην επιδομάτων και οικονομικών βοηθημάτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΤΑ.ΣΥ.: 3,7 εκατ. ευρώ έλλειμμα από το πλιάτσικο στα εισιτήρια

του Νίκου Μορφονιού

Απίθανες μεθόδους, τις οποίες μεταχειριζόταν το κύκλωμα των εισιτηρίων προκειμένου να πλιατσικολογεί εις βάρος των εσόδων της ΣΤΑ.ΣΥ. έχουν καταγράψει στο πόρισμά τους
οι ορκωτοί ελεγκτές της KPGM.

Οι ορκωτοί λογιστές εντόπισαν ακόμα και μελανοταινίες εκτυπωτών (!) μέσα στα παλετοκιβώτια με τα ρολά εισιτηρίων, προκειμένου να επηρεάζεται το βάρος τους, ή επανασυσκευασμένα χαρτοκιβώτια εισιτηρίων με εμφανή νέα τσέρκια συσκευασίας, αφού πρώτα είχαν αφαιρεθεί εισιτήρια αξίας περίπου μισού δισ. ευρώ...

Όταν μαθητές, εκπαιδευτικοί, διεύθυνση και γονείς έχουν κέφι & φαντασία: Εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Ελληνικού


Οδηγός για τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης

Οδηγό με τις συνηθέστερες ερωτήσεις - απαντήσεις για την συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με στόχο τη διευκόλυνση των φορολογούμενων.

Η προθεσμία για την υποβολή των δηλώσεων λήγει στο τέλος Ιουνίου και έως τώρα έχουν υποβληθεί 1.566.284 φορολογικές δηλώσεις, σε σύνολο περίπου 6,2 εκατομμυρίων δηλώσεων που υπολογίζεται ότι θα υποβληθούν.

Ποιους εξυπηρετεί η κωλυσιεργία στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες

του Κώστα Βαξεβάνη

Όσο πιο διεφθαρμένο είναι το πολιτικό σύστημα, τόσο παράγει νόμους, εύηχα νομικά σχήματα, επιτροπές και επιτρόπους για να λειτουργούν σαν βαλβίδες που
αναστέλλουν την έκρηξη.

Όσο πιο βρόμικο είναι, τόσο περισσότερο στεγανοποιείται με θεσμικές προβλέψεις που του εξασφαλίζουν ότι δεν εκτίθεται. Νόμοι για προσωπικά δεδομένα που δεν προστατεύουν κανένα προσωπικό δεδομένο, αλλά καταστρατηγούν το σύνταγμα και καταργούν τον δημόσιο έλεγχο, ανεξάρτητες αρχές που δεν ελέγχονται από τη λαϊκή βούληση ούτε την εκπροσωπούν, νομικά τερατουργήματα που διασφαλίζουν τους ισχυρούς όπου τους στριμώχνει ο νόμος.