Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ο Φαληριώτης γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος, Γ. Μπίτσικας στο Δ.Σ. του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής

Το ψηφοδέλτιο του Αγωνιστικού Μετώπου Γιατρών ΠΕΔΥ, της παράταξης που πρόσκειται ιδεολογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, επικράτησε τελικά συντριπτικά και κατέλαβε τις 8 από τις 13 έδρες του Δ.Σ. του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ Αττικής, στις εκλογές που έγιναν στις 27 και 28 Νοεμβρίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε και ο Φαληριώτης γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος
με την παράταξη της ΡΑΚ Π. Φαλήρου, κ. Γιάννης Μπίτσικας.

Tο Χριστουγεννιάτικο παζάρι-γιορτή των ΚΑΠΗ της Καλλιθέας, 12, 13, 15 & 16 Δεκεμβρίου


Η Αριστερά δεν άφησε ποτέ την κοινωνία να γονατίσει. Δεν θα την αφήσει ούτε τώρα, που ο φασισμός ελλοχεύει από παντού.


Το παρακράτος είχε, έχει και θα έχει μια προβλέψιμη μεθοδολογία, πανομοιότυπη σε όλες τις εκφάνσεις του και όλες τις εποχές στη μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδας.

Η αρχή γίνεται πάντα με την απόπειρα να φοβίσει έναν αγωνιστή στοχοποιώντας τον. Αν φοβηθεί ο αγωνιστής ή υπογράψει "δήλωση", λουφάζει και η κοινωνία.

Επισκέψεις των γυναικών προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Ελληνικού σε ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής

Από τον Αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου και την ευρύτερη περιοχή, ξεκίνησαν οι επισκέψεις των γυναικών προσφύγων σε ιστορικούς και
αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής.

Το πρόγραμμα είναι μια συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων και των αλληλέγγυων γυναικών του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Ελληνικού.

"Το χωριό του Αη Βασίλη στην Καλλιθέα": Το πρόγραμμα εκδηλώσεων μέχρι 31 Δεκεμβρίου

Για το show από μια κομπανία ξωτικών και κλόουν στο Ελληνικό



Σήμερα στο Ελληνικό διεξήχθη ένα show από μια κομπανία ξωτικών και κλόουν.

Παρακολούθησα πολύ λίγο τις δραστηριότητες τους και για αυτό υπάρχει κίνδυνος αυτά που θα γράψω να μην είναι πλήρως αντιπροσωπευτικά παρόλα αυτά νομίζω πως αξίζει να συζητηθούν.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Αλίμου για τις πειθερχικές διώξεις συνδικαλιστών


Το Δ.Σ. του Συλλόγου των εργαζομένων Δήμου Αλίμου σε έκτακτη συνεδρίασή του με θέμα τις συνδικαλιστικές, πειθαρχικές διώξεις του Δημάρχου που αφορούν την κυρία Δημητρίου Δήμητρα, αντιπρόεδρο του Συλλόγου
εργαζομένων Δήμου Αλίμου και τον κύριο Κώστα Γερμανό, επικεφαλής συνδικαλιστικής παράταξης του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αφού άκουσε την εισήγηση του προεδρείου δηλώνει ότι θεωρεί και τις δύο πειθαρχικές διώξεις άδικες και ανυπόστατες.

"Το έλκηθρο των Χριστουγέννων": Ένας μήνας γιορτής στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ν. Φίλης: Αιχμές για την επιρροή της Εκκλησίας στις πολιτικές αποφάσεις - Καστελόριζο και Κυπριακό δεν πάνε μαζί (video)

Αιχμές για την επιρροή της Εκκλησίας στις πολιτικές αποφάσεις, αλλά και τους χειρισμούς στα εθνικά θέματα άφησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Φίλης, κατά την ομιλία του για τον Προϋπολογισμό του 2017.

Παράλληλα επεσήμανε τα «αυξημένα ιστορικά καθήκοντα» της Αριστεράς σε μια περίοδο ανόδου της ακροδεξιάς, αλλά και προειδοποιώντας όσους διακινούν σενάρια για πρόωρες εκλογές ότι τα υπουργικά κουστούμια που ράβουν «θα παραμείνουν στην γκαρνταρόμπα για πολύ καιρό ακόμη».

Ρένα Δούρου: Το νέο Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων δρομολογεί το τέλος της χωματερής της Φυλής


Η Ρένα Δούρου, με αφορμή την πρόσφατη ψήφιση του νέου Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, τονίζει ότι μπαίνουν, με το σχέδιο αυτό, οι βάσεις για μια οικονομικά και
οικολογικά δίκαιη & βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων, με δημόσιο και αποκεντρωμένο χαρακτήρα.

Σε συνέντευξή της στο left.gr απαντά στην κριτική ότι το κείμενο του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) αφήνει «χαραμάδες» για επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής μετά το 2018, επισημαίνει ότι «το ΠΕΣΔΑ που εγκρίθηκε δρομολογεί κλείσιμο της Φυλής, αλλάζει το πρότυπο της διαχείρισης των απορριμμάτων και διασφαλίζει χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους».

Χριστούγεννα στον Άλιμο: Ολόκληρο το πρόγραμμα εκδηλώσεων, από 18 έως 31 Δεκεμβρίου