Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Άλλο ένα "θαύμα" επί δημαρχίας Κωνσταντάτου που δεν έκλεισε χρόνο - Παραλίγο ατύχημα σε παιδική χαρά του Ελληνικού

Ούτε ένα χρόνο δεν άντεξε άλλο ένα "θαύμα" που ανασκευάσθηκε και παραδόθηκε πιστοποιημένο και ασφαλές επί δημαρχίας Κωνσταντάτου πριν ένα χρόνο.

Πρόκειται για την παιδική χαρά επί της Εθνάρχου Μακαρίου στο Ελληνικό, όπου από θαύμα δεν τραυματίσθηκε παιδάκι, όταν κατέρρευσε η κούνια στην οποία έπαιζε.

Έφη Αχτσιόγλου: Νέες θέσεις εργασίας για 22.500 ανέργους έως το φθινόπωρο - Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Την προκήρυξη επτά νέων προγραμμάτων για 22.500 ανέργους από τον ΟΑΕΔ το αμέσως επόμενο διάστημα, προανήγγειλε η υπουργός Εργασίας,
Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως επισημαίνει, «οι αιτήσεις για τα δύο πρώτα θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα αφορούν 1.300 νέους, ηλικίας 25 έως 29 ετών και 2.500 νέους, ηλικίας 18 έως 24 ετών.

Ετήσια Έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας Καλλιθέας, μέχρι το Σάββατο 8 ΙουλίουΗ ΠΟΕ-ΟΤΑ σφυρίζει αδιάφορα - Οι "ταξικοί" συνδικαλιστές συνθήματα & σιχτιρίσματα... Επί της ουσίας;


Αναδείχτηκαν και πάλι με τον πιο δυσάρεστο τρόπο τα προβλήματα στους ΟΤΑ.

Εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων, μετακινήσεις (ρουσφέτια) υπαλλήλων χωρίς καν διαδικασίες (π.χ. Υπηρεσιακά Συμβούλια), συνθήκες εργασίας, σκουπίδια, διαχείρισή τους, ιδιώτες που έχουν χρόνια τώρα μπει για τα καλά σε οργανωμένες υπηρεσίες.

Άγιος Δημήτριος: Έναρξη προβολών στο "Cine Πλατεία", τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 9.00μμ - Το πρόγραμμα

Με 29 επιλεγμένες ταινίες από το ελληνικό και παγκόσμιο στερέωμα, το "Cine Πλατεία", στον Άγιο
Δημήτριο, δίνει και αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία ποιοτικής ψυχαγωγίας σε όλες και όλους τους σινεφίλ.

Οι ταινίες θα προβάλλονται στην Πλατεία Παναγούλη από τις 3 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου 2017, με ώρα έναρξης των προβολών στις 9.00μμ και με ελεύθερη είσοδο.

Παρουσίαση του βιβλίου "Τα καταφύγια της Αττικής" στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 7.30μμΓιόρτασαν, χόρεψαν και αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά στο 5o ΓΕΛ Νέας Σμύρνης

του Σπύρου Ροδόπουλου


Την Παρασκευή 23 Ιουνίου το 5ο ΓΕΛ Νέας Σμύρνης αποχαιρέτησε επίσημα την γενιά του 1999, σε μία λαμπρή τελετή αποφοίτησης.

Αποδεσμευμένοι από το άγχος των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου γιόρτασαν ανάμεσα σε καθηγητές και φίλους την λήξη της πορείας τους στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παρέλαβαν επαίνους.