Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η γαλλική κωμωδία «Οι Επισκέπτες» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9.30μμ


Η γαλλική κωμωδία «Οι Επισκέπτες - Les Visiteurs» του Ζαν-Μαρί Πουαρέ, θα προβληθεί την Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.Προσοχή: Η νέα ώρα έναρξης της προβολής είναι στις 9.30μμ.

Την ταινία «Φως στο Σκοτάδι» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης, την Τετάρτη 11 Ιουλίου

Με την μαροκινή δραματική ταινία «Φως στο Σκοτάδι - Le Claire Obscure» του  Χάουλα Ασεμπάμπ Μπενάομαρ συνεχίζει το αφιέρωμα στον ιρανικό και μαροκινό κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού- Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 9.00μμ.

Οι προβολές των ταινιών γίνονται στον Πολυχώρο «Πολυμήχανο café teatral» στην οδό Φλέμινγκ 58, στην Αργυρούπολη κάθε Τετάρτη στις 9.00μμ, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το σκέφτεστε να ήταν ο Πρετεντέρης μέσα στη σπηλιά; Ποιος θα τον έβγαζε άραγε;

του Πέτρου Κατσάκου

Την ώρα που η κοινή γνώμη πληροφορείται συγκλονισμένη τις άγριες λεπτομέρειες για το bullying που οδήγησε ένα 14χρονο αγόρι στην αυτοκτονία, ένας αναγνωρισμένος
δημοσιογράφος νομιμοποιεί -μέσω ενός δήθεν χιούμορ- τη λεκτική βία και τον κοινωνικό ρατσισμό κατά των υπέρβαρων ατόμων.

Ακόμη πιο ανατριχιαστικό, το ότι το «αστείο» του δημοσιογράφου συνδέεται με την αγωνιώδη προσπάθεια απεγκλωβισμού των 12 παιδιών και του προπονητή τους από το πλημμυρισμένο συγκρότημα σπηλαίων Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης.