Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

To «Καλλίπολις» τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη

Το Σαββατόβραδο 6 Νοεμβρίου δεν θα θυμίζει χειμώνα και το Εργαστήριο Τραγουδιού του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει το οφειλόμενο Αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικό Μίκη Θεοδωράκη.

Στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις», στις 8.00μμ, τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη -περνώντας από τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής ιστορίας του- μέσα από τις φωνές των μαθητών τραγουδιού.

Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη τα Προγράμματα Γυμναστικής στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με δυο μέρες ανά εβδομάδα και με έμφαση στη Θεραπευτική Γυμναστική ξεκίνησαν για τον Νοέμβριο τα Προγράμματα Γυμναστικής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Θεοδώρα Τσακανίκα.

Τα Προγράμματα Γυμναστικής γίνονται στο «Καλλίπολις» κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, ώρες 4.45 - 5.45μμ, και στόχος είναι να προστεθούν και άλλα ολιγομελή τμήματα σε διαφορετικές μέρες και ώρες μετά από συνεννόηση της γυμνάστριας με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες.

Κάθε Κυριακή, ώρες 6.00-9.00μμ, τα μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού στο «Καλλίπολις»

Κάθε Κυριακή, ώρες 6.00-9.00μμ θα γίνονται από τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού της περιόδου 2021-2022 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η μουσικός Αμαλία Γιαννούλη που κάνει και φέτος κάθε Κυριακή τα μαθήματα στο «Καλλίπολις», θα βλέπει τις ώρες 6.00-7.00μμ τους νέους μαθητές και τις ώρες 7.00-9.00μμ θα διδάσκει τους παλαιούς.