Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

"Το παιχνίδι του χρήματος" στο Cine Νέα Μασκώτ στον Ταύρο, μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουλίου

Με ένα θρίλερ που εξελίσσεται σε πολιτικοκοινωνική καταγγελία συνεχίζονται οι θερινές προβολές στο Cine Νέα Μασκώτ, Λ. Κωνσταντικουπόλεως, Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο.

Πρόκειται για την ταινία "Το παιχνίδι του χρήματος - Money Monster" του Jodie
Foster που θα προβάλλεται μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουλίου σε δύο προβολές ημερησίως στις 9.00 και 11.00μμ.

Κλικ εδώ και αγοράστε τώρα τα εισιτήρια σας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Εμείς ευχαριστούμε κύριε Σάντος!

της Αλέκας Ζουμή

Ντελίριο... ενθουσιασμού προκάλεσαν οι προχθεσινές δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος, μετά τον ημιτελικό της Πορτογαλίας με την Ουαλία και την ιστορική πρόκριση των Ιβήρων στον τελικό μετά από 12 ολόκληρα χρόνια…

Βλέπετε, μέχρι εκείνη την στιγμή, οι πάντες αυτό που… χαιρέκακα τονίζαμε ήταν ότι «η Εθνική Πορτογαλίας έχει να πάει σε τελικό από το 2004 που έχασε από την Εθνική μας ομάδα».

Και κάπου εκεί, στις πρώτες στιγμές χαράς και επιβεβαίωσης, ήρθε ο Πορτογάλος τεχνικός να μας θυμίσει πως η… φτηνή δημαγωγία δεν βοήθησε ποτέ κανέναν…

Cine Άλιμος: Εγκαίνια & πρεμιέρα με την ταινία “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”, την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 8 το βράδυ

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής θα κόψει την κορδέλα του “Cine Άλιμος” στα εγκαίνια που θα γίνουν την Κυριακή 10 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ,
στο χώρο μπροστά από την παιδική χαρά της παραλίας.

Θα προβληθεί η ταινία του “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι”, με δωρεάν είσοδο ενώ ο σκηνοθέτης θα συνομιλήσει με το κοινό για την ταινία του. Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης θα του απονείμει αναμνηστική πλακέτα.

Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των ταινιών που θα προβληθούν στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο του Αλίμου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Υπήρχε Plan X από την κυβέρνηση Σαμαρά για «αριστερή παρένθεση» (ηχητικό)

«Υπήρχε δυστυχώς ένα κακό Plan X για την χώρα, ήταν το πλάνο που αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς, ότι πράγματι η χώρα είχε μείνει χωρίς αποθεματικά για να μην τα διαχειριστεί η επόμενη κυβέρνηση» δήλωσε Στο Κόκκινο και την Ντίνα Μπατζιά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς Γκαλμπρέϊθ και Βαρουφάκη, αλλά και την αποκάλυψη του Real FM ότι plan B συζήτησε και η κυβέρνηση Παπαδήμου την περίοδο μάλιστα που ο Σόιμπλε μιλούσε για Grexit.

Αποκαλύπτεται ότι ο κ. Γκαλμπρέιθ δεν είχε δει ποτέ την κυβέρνηση και δεν είχε συζητήσει με τον πρωθυπουργό και από τον κ. Χουλιαράκη αποκαλύπτεται επίσης ότι δεν συμμετείχε στα τεχνικά κλιμάκια, αλλά αντιθέτως κάτι αντίστοιχο και πολύ πιο δομημένο γινόταν στην κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Παπαδήμου, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρεμιέρα Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού- Αργυρούπολης με την ταινία "Καμτσάτκα", την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 9.00μμ

Πρεμιέρα των θερινών προβολών 2016 της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 9.00μμ με την αργεντίνικη ταινία "Καμτσάτκα - Kamchatka".

Οι προβολές, που είναι δωρεάν, γίνονται στο Café Teatral Πολυμήχανο - Φλέμινγκ 58 & Ολυμπίας, Αργυρούπολη και μπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα των θερινών προβολών που είναι
αφιερωμένο στον Ισπανόφωνο Κινηματογράφο.

Δραματική ταινία, έγχρωμη, 105', σε σκηνοθεσία: Μαρσέλο Πινιέιρο με τους: Ρικάρντο Νταρίν, Σεσίλια Ροτ, Ματίας ντελ Πόσο, Μίλτον ντε λα Κανάλ, Τομάς Φόνσι, Έκτορ Αλτέριο, Φερνάντα Μιστράλ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Παναττική Συνάντηση φορέων & προσωπικοτήτων στην ΕΣΗΕΑ για το Ελληνικό, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 7.00μμ

Μαγκιές εκ των υστέρων

του Τάσου Παππά

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα φιλικά τους μέσα ενημέρωσης χλευάζουν τον Αλ. Τσίπρα επειδή, όπως λένε, πήρε το «όχι» του δημοψηφίσματος και το έκανε «ναι».

Συμπέρασμά τους: Αδίστακτος δημαγωγός.

Τα ίδια κόμματα και τα ίδια μέσα ενημέρωσης όμως πίεζαν τον Τσίπρα να αφήσει τις μαγκιές, να υπογράψει ό,τι του δίνουν οι δανειστές και αμέσως μετά το δημοψήφισμα τον κάλεσαν να συμφωνήσει οπωσδήποτε με τους εταίρους και υποσχέθηκαν πως θα βάλουν πλάτη ψηφίζοντας (τα κόμματα) και στηρίζοντας (τα ΜΜΕ) την απόφασή του, όπως και το έκαναν.