Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ταξικός πρωθυπουργός, Πολάκης με Novartis, πολιτισμός με εισιτήριο & απατεώνες με εξιτήριο


Πρώτη φορά πρωθυπουργός απευθύνεται στους εργάτες με λόγο ταξικό και χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις τους, ο Πολάκης κάνει κυβερνητικό απολογισμό & προγραμματισμό μέσω Novartis.

Σκάνδαλο Energa: Όταν Καμίνης και Στουρνάρας «ξεχνούσαν» να παραστούν, όχι όμως και ο Βορίδης

Την ώρα που βγήκε πάλι στο προσκήνιο το μεγάλο σκάνδαλο Energa - Hellas Power, με αφορμή την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου λόγω… επιληψίας, καλό είναι να θυμηθούμε ποια ήταν η στάση του (τότε) υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα όπως και του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Βλέπετε, όταν έρχονται οι υπεύθυνοι δύο εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, (Βασίλης Μηλιώνης και Άρης Φλώρος) και εισπράττουν τα χρήματα από το λεγόμενο «χαράτσι» στα ακίνητα, ωστόσο… ξεχνούν να το καταβάλλουν στο ελληνικό Δημόσιο, θα περίμενε κάποιος πως οι τότε αρχές θα κυνηγούσαν τους υπαίτιους για τα λεφτά που… έχασαν τον δρόμο τους.

Τέσσερις μουσικές βραδιές στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με είσοδο επί πληρωμή

Μια σειρά από προσεγμένες και ιδιαίτερα επιλεγμένες μουσικές συναυλίες θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στο Φεστιβάλ Ηλιούπολης με αφιερώματα γεμάτα μνήμες και κέφι.

Στην πρώτη μεγάλη μουσική βραδιά την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαργαρίτης
με τίτλο “Η Ζωή μου όλη…” κάνει αφιέρωμα στα αξέχαστα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη.

Παύλος Πολάκης με άρωμα... Novartis: Τι κατάφερε και τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της θητείας της

Με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο facebook, o αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κάνει μία καταγραφή των όσων έχει καταφέρει η κυβέρνηση μέσα σε τρία χρόνια, ενώ παράλληλα αναφέρει και τα όσα θα κάνει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της 4ετίας.

Ο Π. Πολάκης ανάρτησε και φωτογραφία στην οποία φαίνεται το σήμα της εταιρίας Novatis να το σχηματίζουν τα εξής ονόματα: Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Μάριος Σαλμάς, Άδωνης Γεωργιάδης, Γιάννης Στουρνάρας, Παναγιώτης Πικραμένος, Αντώνης Σαμαράς.

Αλέξης Τσίπρας από τη Σύρο: Προτεραιότητα η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και η αύξηση του κατώτατου μισθού

Το στόχο της κυβέρνησης να κερδίσει το στοίχημα της εργασίας ανέδειξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στη Σύρο, το Δημαρχείο.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε τύχει πολύ ζεστής υποδοχής από τους Συριανούς, περπατώντας στο λιμάνι προς το δημαρχιακό μέγαρο.