Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Εργαστήριο Χορών Latin του «Καλλίπολις»: Κάθε Πέμπτη τα Μαθήματα

Το ταξίδι με τους πιο δημοφιλείς χορούς του κόσμου ξεκίνησε στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» και επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη, ώρες 8.30 - 9.30μμ.

Την επιμέλεια του Εργαστηρίου Χορών Latin του «Καλλίπολις» έχει η έμπειρη δασκάλα χορού & χορογράφος Ζωή Θαλασσινού, η οποία διδάσκει όλα τα είδη:
Salsa, Bachata, Cha cha cha, Mambo, Rumba, Samba, Tango Argentino, Rock'n'Roll, Disco κλπ

Μαθήματα Ισπανικής Γλώσσας: Κάθε Πέμπτη στο «Καλλίπολις» με την εκπαιδευτικό και μεταφράστρια Vivian Farabollini

¿Te gustaría poder hablar con 500.000.000 de personas en 21 países del mundo, compartiendo ideas y vivencias?
Θα θέλατε να μπορείτε να μιλάτε με 500.000.000 ανθρώπους σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο και να μοιράζεστε ιδέες
και βιώματα;

Αν ναι, τα Μαθήματα της Ισπανικής Γλώσσας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», στα οποία διδάσκει η έμπειρη εκπαιδευτικός και μεταφράστρια Vivian Farabollini, ξεκίνησαν και γίνονται κάθε Πέμπτη, ώρες 6.45 - 8.15μμ.

Εργαστήριο Ζωγραφικής του «Καλλίπολις»: Κάθε Πέμπτη τα Μαθήματα

Εμείς εδώ στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» αισθανόμαστε θαυμάσια όταν καθαρίζουμε τα χρώματα που αφήνουν πίσω τους οι μαθήτριες & οι μαθητές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής, γιατί είμαστε υπερήφανοι/ες για τη δουλειά που γίνεται και την πρόοδο που σημειώνεται.

Το νέο ταξίδι με τα Μαθήματα Ζωγραφικής ξεκίνησε και επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη, ώρες 5.00 - 6.30μμ στο φιλόξενο «Καλλίπολις», με μια φανταστική ομάδα επίδοξων ζωγράφων και την ίδια έμπειρη δασκάλα, τη Βίκυ Σίμου, που κατέχει τέλεια την τέχνη της μετάδοσης.