Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Αυτή η μπάρα έχει περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο;;; - Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάω!!!


Είναι η δεύτερη φορά που ρωτάω:
Αυτή η μπάρα έχει περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο;;;

Γιατί μαθαίνω ότι την πλήρωσε ο καταστηματάρχης που έχει το παρακείμενο καφέ...
Και ότι την έβαλε με την άδεια της δημοτικής αρχής.


Μη μας πουν για την ασφάλεια των παιδιών μας...

Μετέτρεψαν το αναψυκτήριο σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά η δημοτική αρχή "αγρόν ηγόραζε"

Τα στραβά μάτια κάνουν η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ αλλά και η διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, διά του εκπροσώπου της στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ κ. Κωνσταντάτου, για την παραβίαση ουσιωδών όρων της σύμβασης με την μισθώτρια εταιρεία του αναψυκτηρίου στην πλαζ Αγίου Κοσμά. Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με τη σύμβαση, το μίσθιο εκμισθώνεται και παραχωρείται στο μισθωτή αποκλειστικά και μόνο για λειτουργία αναψυκτηρίου, με δυνατότητα ανάπτυξης για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Π. Σκουρλέτης: Επιδίωξή μας το πάρκο Τρίτση να μετατραπεί σε ένα κόσμημα

Την πεποίθηση ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη του πάρκου Τρίτση που μπορεί να αποτελέσει πρότυπο και για άλλα αντίστοιχα
εγχειρήματα εκφράζει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης σε δήλωσή του προς το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Ο Π. Σκουρλέτης υπογραμμίζει ότι η σημερινή κατάσταση αποκαλύπτει την αποτυχία του υφιστάμενου σχήματος και τις διαχρονικές ευθύνες «πολιτικών ηγεσιών και συγκεκριμένων δυνάμεων της τοπικής αυτοδιοίκησης», ενώ εκφράζει τη βούληση να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για να προστατευθεί ο χώρος για να επιστρέψει ο κόσμος σε αυτόν.

Η Περιφέρεια Αττικής καθάρισε "πριν στεγνώσει το μελάνι" το πρώτο τμήμα του Φαληρικού Όρμου (φωτογραφίες)


Σκουπιδότοπος και στο Άνω Ελληνικό: "Αναμένει στο ακουστικό" μέχρι και σήμερα η κάτοικος...

Η κυρία Αλεβιζοπούλου είναι κάτοικος του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και κατοικεί στο Άνω Ελληνικό.

Πριν πέντε μέρες, στις 3 Αυγούστου, απευθύνθηκε στο Δήμο μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook και έγραψε για το πρόβλημα που και αυτή αντιμετωπίζει με τα σκουπίδια σ' αυτή την περιοχή.


Απάντηση δεν πήρε, παρότι είναι διαπιστωμένο ότι ο διαχειριστής της σελίδας απαντάει όλες τις μέρες και όλες τις ώρες...

Εκτός Βουλής οι εργολάβοι καθαριότητας

Αποχωρούν σταδιακά και από τη Βουλή οι εργολάβοι καθαριότητας, καθώς το Κοινοβούλιο υιοθέτησε τη μέθοδο της υπογραφής σύμβασης εργασίας
με τις καθαρίστριες που ήδη εργάζονται στα κτήριά του.

Έως τώρα 11 καθαρίστριες που εργάζονταν σε εργολάβους έχουν συνάψει ατομική σύμβαση εργασίας και σύντομα θα υπογραφούν άλλες τρεις.

Να το ξαναπούμε λοιπόν...



Καπιταλισμό ζούμε, και μάλιστα νεοφιλεύθερο...


Το να οικοδομεί ο καθένας μας την δική του "πραγματικότητα", χωρίς να μπορεί να πείσει, να εμπνεύσει, χωρίς λαϊκή υποστήριξη, χωρίς να παίρνει υπόψη την παρούσα κατάσταση θα οδηγεί σε απανωτές ήττες.

Ο αγώνας είναι καθημερινός, οι ρήξεις, οι ανατροπές...

Πληρώνουμε και ξαναπληρώνουμε τις όποιες αλλαγές έρχονται “ως ωραίες ιδέες” στα μυαλά των διοικούντων;

Νέες αναταράξεις προκαλεί στον Άλιμο η απόφαση της δημοτική αρχής Κονδύλη να μετατρέψει σε πλατεία
τον κόμβο Θεομήτορος - Ιωνίας - Κυθηρίων.

Η δημοτική κίνηση Αλίμου "Άνω Κάτω στο Καλαμάκι" χρεώνει στη διοίκηση ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν γνωρίζουν τα σχέδια και τις μετρήσεις, δεν συγκλήθηκε η Πολεοδομική Επιτροπή και για περιττή σπατάλη για τη νέα μελέτη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ησυχία... Είναι η ώρα που ο δήμαρχος μιλάει θεσμικά και τότε τού συνιστούν... θερμόμετρο


Φαίνεται ότι πράγματι ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης "μιλάει θεσμικά"... τις ώρες γύρω στα μεσάνυχτα, όπως βλέπετε παραπάνω.

Τις άλλες ώρες μιλάει αλλιώς, όπως βλέπετε παρακάτω:

Η διαπλοκή αποσυντίθεται: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Γ. Δραγασάκη στο ΑΠΕ - ΜΠΕ

Θα προασπίσουμε με κάθε μέσον το δημόσιο συμφέρον, δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, λίγα 24ωρα μετά τις εντυπωσιακές καταθέσεις στην εξεταστική επιτροπή που ερευνά τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων των πολιτικών κομμάτων και των ΜΜΕ από τα τραπεζικά ιδρύματα.

«Οι δεσμοί τις διαπλοκής ανάμεσα σε κόμματα και πολιτικούς, τράπεζες και επιχειρηματικά συμφέροντα από τον χώρο των ΜΜΕ -αν και όχι μόνο- σπάνε και το όλο σύστημα της παλιάς διαπλοκής αποσυντίθεται», αναφέρει ο Γιάννης Δραγασάκης για τις στενές σχέσεις του τριγώνου τράπεζες-κόμματα-ΜΜΕ.