Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Πάρκο Παπαφλέσσα: Τα αγριόχορτα σκέπασαν τα παγκάκια, σε λίγο θα κάνουν αόρατο και τον άστεγο (φωτογραφίες)

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα και δυο εβδομάδες πριν το πανηγύρι του Θωμά, ολοκληρώθηκε η "τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού" στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό.

Στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης τίποτε πια δεν γίνεται τυχαία και ιδιαίτερα όταν επέρχονται εθνικαί εορταί και άλλοι εορτασμοί μεγάλων γεγονότων, οπότε το αυτονόητο, δηλ. η υποχρέωση συντήρησης και αναβάθμισης της δημόσιας περιουσίας μετατρέπεται σε γεγονός μείζονος σημασίας και -βεβαίως- αθροίζεται στα "νέα έργα" της δημαρχίας Κωνσταντάτου.

Δήμος Αγίου Δημητρίου: «Και αυτό το Πάσχα κανένας πολίτης μόνος του!»

Εν όψει των ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγ. Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους
τους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!».

Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες δικαιούχων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

Τα Πρωταθλήματα Σκάκι Αττικής 2017 στο γήπεδο Beach Volley, στην παραλία Καλλιθέας-Μοσχάτου, από 18 έως 23 Απριλίου

Η Περιφέρεια Αττικής άνοιξε τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις για τους πολίτες και καλεί στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Σκάκι Αττικής 2017, καθώς και στο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων κάτω των 18 ετών.

Οι αγώνες, τους οποίους συνδιοργανώνουν η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής (Ε.Σ.Σ.Ν.Α.) και η Περιφέρεια Αττικής, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 18 έως την Κυριακή 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Beach Volley στην Παραλία Καλλιθέας-Μοσχάτου.

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια...

Ένας λαός μεγαλωμένος με το τρίπτυχο "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια" βρέθηκε από την μια μέρα στην άλλη νεόπλουτος χωρίς ουσιαστικά να αλλάξει το τρίπτυχο.

Η σοσιαλδημοκρατία του ΠΑΣΟΚ παρείχε στον λαό το υλικό πέρασμα στη νέα εποχή όχι όμως και το πνευματικό με συνέπεια την παρακμή.
Το "Εγώ" αντί να γίνει "Εμείς" φούσκωσε ακόμη πιο πολύ.
Και λογικό...