Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Η πίτα της Δημοτικής Κίνησης Μοσχάτου-Ταύρου "Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή", το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 7.00μμΤην ταινία "Η πόλη των παιδιών" προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού -Αργυρούπολης, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου

Με τη δραματική ταινία "Η πόλη των παιδιών" του Γιώργου Γκικαπέππα συνεχίζει το αφιέρωμα στον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 9.30μμ.

Οι προβολές πραγματοποιούνται στον κινηματογράφο "Σοφία" στην Αργυρούπολη, Ευσταθιάδη 2 - Πλατεία Αγίας Τριάδας, κάθε Παρασκευή στις 9.30μμ, θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Μαρτίου και η είσοδος -όπως πάντα- είναι δωρεάν.

Κακουργηματική δίωξη για απόπειρα απάτης σε βάρος του δικηγόρου Στ. Παπασταύρου, συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του άλλοτε στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Σταύρου Παπασταύρου καθώς και κατά
του επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών για υπόθεση φόρου που ο πρώτος κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να αποφύγει.
 

Η δίωξη για τον δικηγόρο κ. Παπασταύρου αφορά την κατηγορία της απόπειρας απάτης σε βάρος του Δημοσίου ενώ για τον ελληνοϊσραηλινό επιχειρηματία της άμεσης συνέργειας στην απόπειρα απάτης με αντικείμενο ποσό φόρου 460 χιλιάδων ευρώ για το έτος 2007.

"Το Ελληνικό δεν είναι μόνο !": Συνάντηση στο Σύλλογο Αρχαιολόγων, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 7.00μμ