Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Λ. Λασκαρίδης: «Με ανοχή του δημάρχου, ο αντιδήμαρχος ζητά δηλώσεις μετανοίας από εργαζόμενους» (Έγγραφο ντοκουμέντο)


Στη δημοσιότητα έδωσε ο Λάζαρος Λασκαρίδης εξώδικη δήλωση από την οποία προκύπτει ότι αντιδήμαρχος της Καλλιθέας απαίτησε «δηλώσεις μετανοίας» από το προεδρείο της προηγούμενης
διοίκησης του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης καλεί τον δήμαρχο Καλλιθέας ν’ ανταποκριθεί στις περιστάσεις και να υποχρεώσει τον αντιδήμαρχό του ν’ αποσύρει ΤΩΡΑ τη μήνυση.

Άλιμος: "Πλούτος & Τρωάδες" στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν, το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Δεκεμβρίου στις 8.30μμ

Αυτοδιοικητικοί προβληματισμοί





Ακούστηκαν πολλά και ενδιαφέροντα για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στη διημερίδα που διοργάνωσε το τμήμα Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παρόντες στη συζήτηση ο υπουργός εσωτερικών Π. Σκουρλέτης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου, ο γγ του υπ. εσωτερικών Κ. Πουλάκης, Αντιπεριφερειάρχες καθώς και πολλοί Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη απ’ όλη την Ελλάδα.

Αφού η δημοτική αρχή δεν ενημερώνει το Δημοτικό Συμβούλιο και τον λαό, θα τους ενημερώσει η Κινηματογραφική Λέσχη

Στο Δημοτικό Συμβούλιο πάει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (Κι.Λ.Ελλ.Αρ.), προκειμένου να ενημερώσει το σώμα και τους πολίτες για την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών να απορρίψει την αίτηση ανακοπής που είχε υποβάλει εναντίον της η διοίκηση του Δήμου.

Η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και κάθε Φορέα/Σωματείο/πολίτη/δημότη να παρευρεθούν
στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης που συνέρχεται αύριο, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 7.00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων (Κύπρου 97 & Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργυρούπολη).

Εκδήλωση με θέμα «Οικογένεια και Αναπηρία» στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 5.00μμ


“INVISIBLE” από τη Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Μοσχάτου-Ταύρου, στις 1 & 2 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Με την ταινία του Δημήτρη Αθανίτη “INVISIBLE” συνεχίζει τις προβολές της η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου η ταινία προβάλλεται στο Πολιτιστικό Κέντρο “Θ. Αγγελόπουλος” (Κων/πόλεως & Σολωμού στο Μοσχάτο) και την Παρασκευή 2 του μήνα στο θεατράκι στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου (Πειραιώς και Επταλόφου).

Ώρα έναρξης: 8.00μμ. Είσοδος ελεύθερη.

Ενότητες [3]: Έκθεση Ζωγραφικής του Γιώργου Μπαρδάκα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, το τριήμερο 2, 3 & 4 Δεκεμβρίου

Εγκαίνια / Οpening: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 7.00μμ
Διάρκεια / Duration: 02 - 04 Δεκεμβρίου
Θουκυδίδειο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου / Ιωνίας 96 Άλιμος

Δυο λόγια από τον καλλιτέχνη:

Αγαπητοί φίλοι,
Με χαρά σας προσκαλώ, στο Θουκυδίδειο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, όπου θα παρουσιάσω ζωγραφικά μου έργα, των τριών τελευταίων ετών.

Άλιμος: "Μαριονέτα ο Άνθρωπος, Κόσμε" στη θεατρική σκηνή Κάρολος Κουν, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 9.00μμ


Νίκος Φίλης: «Τείχος» του Ιερώνυμου ακόμα και για τη διαγραφή του θρησκεύματος από τα απολυτήρια των μαθητών

του Χρήστου Ζέρβα

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΣΤ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Άγνωστες παρασκηνιακές πτυχές του «ιερού πολέμου» που διεξήχθη μεταξύ του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου, αποδεικνύουν ότι ο επικεφαλής της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, έχει περάσει για τα καλά στο στρατόπεδο των «ταλιμπάν» και ως νέος Χριστόδουλος, αρνείται πεισματικά ως εχθρικό, κάθε ουσιαστική αλλαγή που θα εκσυγχρόνιζε το ισχύον αναχρονιστικό θεσμικό πλαίσιο σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας.

Και αυτό συμβαίνει ιδίως όσον αφορά το ευαίσθητο χώρο της παιδείας, τον οποίον η Εκκλησία επιμένει να θεωρεί περίπου ως φέουδό της, στο οποίο δεν δέχεται παρεμβάσεις!

Μοσχάτο: Δημοτικοί Σύμβουλοι - Εμπορικός Σύλλογος, σε αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ

Αγώνας μπάσκετ για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ στο Κλειστό γήπεδο του Μοσχάτου (Μιαούλη).

Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Μοσχάτου που βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ένας αγώνας μπάσκετ για φιλανθρωπικό
σκοπό μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων και των Εμπόρων.

1.000.000 σε (ούτε) τρία χρόνια... Σας ευχαριστούμε πολύ!!!


Η «φάμπρικα» των ΕΔΕ στο Δήμο Αλίμου καλά κρατεί, καταγγέλλει η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ-ΟΤΑ

Για προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης της αντιπροέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αλίμου, Δήμητρας Δημητρίου, καταγγέλλει τον δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ-ΟΤΑ.

Το "παράπτωμα" για το οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στη συνδικαλίστρια είναι ότι διακίνησε στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ατομικό της έγγραφο με το οποίο αποκάλυπτε παράτυπες διαδικασίες στην καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ στους ΙΔΑΧ υπαλλήλους του δήμου, το Δεκέμβριο του 2014.

ΕΣΥ!... ήσουν προχθές στο βουνό ή σε κυριεύουν μικροπολιτικές εμπάθειες και είναι αδύνατον να φερθείς πολιτισμένα;;;

Όπως βλέπεις ήρθε και η δική σου σειρά να απολογηθείς
στους ιεροεξεταστές του δημαρχείου!
Αν ως τώρα, νόμιζες ότι ο φασισμός ακουμπάει μόνο μια παράταξη...
Τώρα βλέπεις ότι είσαι κι εσύ στην ουρά για την πυρά!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε ένα από τα σημαντικότερα γκολ της ζωής του



Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε ένα από τα σημαντικότερα γκολ της ζωής του:
 
«Πέθανε ο φίλος μου, ο έμπιστός μου, που με συμβούλευε, εκείνος που μου τηλεφωνούσε ανά πάσα στιγμή για να συζητήσουμε για την πολιτική, το ποδόσφαιρο,
το μπέιζμπολ. Ποτέ δεν έκανε λάθος, για μένα ο Φιντέλ ήταν και θα είναι αιώνιος, ο μοναδικός, ο μεγαλύτερος. Η καρδιά μου πονάει, γιατί ο κόσμος χάνει τον σοφότερο όλων.