Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

"Ένα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα" στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 8.30 & 10.30μμ

Τη δραματική ταινία του Τέρενς Ντέιβις "Ένα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα - Sunset Song" θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 8.30 & 10.30μμ.

Οι φετεινές θερινές προβολές γίνονται κάθε Τετάρτη τις ίδιες ώρες στον Δημοτικό Κινηματογράφο "Μελίνα Μερκούρη" (Λεωφ. Ειρήνης 50, Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Άνω Ηλιούπολη, τηλ.: 210 9937870, 210 9941199, 210 9914732, 6945405825) και μπορείτε να δείτε εδώ το πρόγραμμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μοσχάτο: "Café Society" του Γούντυ Άλλεν στο Cine Κήπος, μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Θερμοπυλών 49 & Κνωσσού, Πλ. Μεταμόρφωσης, Μοσχάτο

Πρόγραμμα, κουπόνια και online εισιτήρια εδώ: summercinemas.gr
 

Μοσχάτο: "Η τέλεια ομορφιά" από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9.00μμ

Τελευταία προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσοποταμίας, για τον μήνα Αύγουστο με μια από τις πιο πολυσυζητημένες και αγαπημένες ταινίες των τελευταίων χρόνων, την "Τέλεια Ομορφιά - La Grande Bellezza" του Πάολο Σορεντίνο.

Η προβολή γίνεται στον πανέμορφο κήπο της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, Μοσχάτο την Τετάρτη 31 Αυγούστου στις 9.00 το βράδυ.

Όλες οι προβολές είναι χωρίς αντίτιμο, αλλά
μπορείτε να στηρίζετε το Καλάθι Αλληλεγγύης με τρόφιμα μακράς διάρκειας και το Αλληλέγγυο Σχολείο με μαρκαδόρους πίνακα και τετράδια Α4.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ταύρος: "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε" και "Ομάδα Αυτοκτονίας" στο Cine Νέα Μασκώτ, μέχρι Τετάρτη 31 Αυγούστου

Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο, είσοδος από τη Λ. Κωνσταντικουπόλεως 2

Πρόγραμμα, κουπόνια και online εισιτήρια εδώ: summercinemas.gr
 

Τα λόμπυ των σκουπιδιών ξανασηκώνουν κεφάλι στην Αττική

του Θωμά Μπιζά *

Η 413/2016 απόφαση της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ με την οποία ανατίθεται στην Περιφέρεια η αρμοδιότητα της διευθύνουσας υπηρεσίας και της προϊσταμένης αρχής για τις μελέτες των έργων της ΜΕΑ και της μονάδας κομποστοποίησης Γραμματικού, της ΜΕΑ και της μονάδας κομποστοποίησης του Σχιστού και του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισης του ΕΜΑΚ στην Φυλή, προκάλεσε τις λυσσώδεις αντιδράσεις του κ. Σγουρού και του κ Πατούλη οι οποίοι υποστηρίζουν πως με αυτήν την απόφαση εκχωρούνται αρμοδιότητες του ΕΔΣΝΑ στην Περιφέρεια.