Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη: Αιγιαλός και Παραλία - Το φυσικό φαινόμενο & οι στοχευμένες αστοχίες της θεσμικής οριογραμμής

Παραλία Αγίου Νικολάου
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών  Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 5ης Νοέμβρη 2018 (18η συνεδρίαση), ενημέρωσε το σώμα
και έθεσε ερώτηση στον δήμαρχο σχετικά με τη διαπιστωτική πράξη για την οριστικοποίηση της προκαταρκτικής οριογραμμής αιγιαλού (Π.Ο.Α.) για τις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής.

Ενημέρωσε επίσης ότι στην σχετική διαδικτυακή εφαρμογή του Υπουργείου Οικονομικών e-Ευρετήριο Αιγιαλών, στην ακτογραμμή του Δήμου εμφανίζονται πολλά σημεία με σημαντικές αποκλίσεις από την φυσική οριογραμμή, η οποία σύμφωνα με την νομοθεσία και την νομολογία του ΣτΕ, έπρεπε να αποτυπώνεται.

Bazaar Πανελλήνιου Συλλόγου Ευαισθητοποίησης Μυικής Δυστροφίας Duchenne-Becker, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου


Δημοκρατία αλά καρτ από τον δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου και την παράταξή του

Καθεστωτική και αντιδημοκρατική πρακτική καταλογίζει στον δήμαρχο και την παράταξή του η Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Μοσχάτου-Ταύρου «Πολίτες σε Δράση για την Ανατροπή». 

Η παράταξη της Αριστεράς κατηγορεί τη δημοτική αρχή ότι χρησιμοποιεί δυο μέτρα και δυο σταθμά για τη στελέχωση των Νομικών Προσώπων του Δήμου και θεωρεί απαραίτητη τη θεσμοθέτηση περιορισμένων θητειών στους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης.

Ηλιούπολη: Μέχρι το τέλος του έτους, η υπόθεση παραποίησης των πρακτικών του Δ.Σ. θα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν μετά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. θέτουν οι «Συνεργοί με την Ηλιούπολη» σε σχέση με τις καταγγελίες για έκνομες ενέργειες της δημοτικής αρχής Βαλασόπουλου και τονίζουν:

«Δεν θα είμαστε εμείς για την ώρα που θα πάμε σε εισαγγελέα. Έχουμε εμπιστοσύνη στο θεσμικό πλαίσιο, τους δημοτικούς συμβούλους, τις παρατάξεις και στον θεσμό του Δημάρχου. Δεν θα περιμένουμε βέβαια για πάντα. Μέχρι να βγει αυτό το έτος, η υπόθεση θα έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης».