Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Έπεσαν οι υπογραφές με τον Πύρρο Δήμα - Υλοποιείται το κοινό όραμα!!!



Έχουμε ένα κοινό όραμα να πραγματοποιήσουμε. - ΠΔ
Βρε Πύρρο μου, εδώ σε περιμέναμε για να φτιάξεις εκείνη την Ακαδημία που μας έλεγε ο δήμαρχος!!!

Βρε Πύρρο μου, πώς σε θυμηθήκαμε τώρα και μας ήρθε κατακούτελα η είδηση:

"Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην τεράστια καριέρα του Πύρρου Δήμα 
Ο Πύρρος Δήμας θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομοσπονδίας άρσης βαρών των ΗΠΑ.

Δημαρχείο Γλυφάδας: Οι συνέπειες για την τοπική οικονομία από την εφαρμογή του σχεδίου Λάτση, Τετάρτη 20 Ιουλίου, 8.00μμ

Με θέμα τις καταστροφικές επιπτώσεις για την οικονομία των δήμων της ευρύτερης περιοχής από τα φαραωνικά έργα που σχεδιάζονται στο Ελληνικό, η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό, προσκαλεί τον εμπορικό κυρίως κόσμο της ευρύτερης
περιοχής σε ενημερωτική συνάντηση, την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 8.00μμ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Γλυφάδας (Άλσους 15).

Όπως επισημαίνεται στην πρόσκληση της Επιτροπής Αγώνα, εάν η «επένδυση» της Lamda Development προχωρήσει και η σχετική σύμβαση με το ΤΑΙΠΕΔ υπογραφεί, οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στους δήμους της περιοχής και ευρύτερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, θα είναι τεράστιες.

Έφοδος στο σπίτι του Χρ. Σκλαβούνη της UBS - στόχος η έρευνα να φτάσει ως τη... Σιγκαπούρη

Έφοδο στην κατοικία του Έλληνα πρώην επικεφαλής της UBS στις αρχές Ιουλίου αποκαλύπτουν οι FT, στο πλαίσιο της μάχης κατά της φοροδιαφυγής.

Η αστυνομία αφαίρεσε υπολογιστές, έγγραφα και σκληρούς δίσκους, σύμφωνα με άτομα που έχουν γνώση της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε.

Οι FT υπογραμμίζουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ φέτος έχει επιτείνει τις προσπάθειές της κατά Ελλήνων με μεγάλη περιουσία που μπορεί να φοροδιαφεύγουν, διατηρώντας τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία, εν μέρει για να τονώσει τα δημόσια έσοδα, αλλά επίσης για να ενισχύσει το κύρος της σε μία περίοδο που οι Ελληνες δοκιμάζονται από το νέο ασφαλιστικό και την φορολογία.