Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους άλλους, και μετά για όλους! @ 21η Απριλίου 1967 στο Ελληνικό


Πέρασε μια μέρα δύσκολη... Με τις μνήμες να παραμένουν
ξύπνιες...

 

Ήταν μια μέρα μαύρη για την ιστορία της πατρίδας μας...
21 Απρίλη 1967.
Αμερικανοκίνητο πραξικόπημα των συνταγματαρχών... Χούντα...

Φαρμακερό σχόλιο της Τσαπανίδου για τον Σρόιτερ και μια καλή ιδέα για το γραφείο τύπου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης

Έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου:
Επική γκάφα Σρόιτερ με video από την ταινία "The Interview" την οποία παρουσίασε στο δελτίο του Alpha σαν να πρόκειται για προπαγανδιστικό video του Kim Jong Un.

Και το σχόλιο του ιστολογίου μας:
Δεν πρόκειται για "γκάφα" του πρόσφατα βραβευμένου δημοσιογράφου, αλλά για συντονισμένο προληπτικό βομβαρδισμό του μυαλού μας.

Καλλιθέα: Εκδήλωση για την κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στον Κινηματογράφο "Καλυψώ", την Τετάρτη 26 Απριλίου



Καταδικάστηκε η επικεφαλής τάγματος εφόδου της Χ.Α.

Οκτώβριος 2010: Η Σκορδέλη οδηγείται στον εισαγγελέα
ΕUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Την καταδίκη της Θέμιδος Σκορδέλη, επικεφαλής του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στον Αγ. Παντελεήμονα, αποφάσισε χθες το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την επίθεση σε βάρος των εκπροσώπων του αυτοδιοικητικού συνδυασμού «Ελεύθερη Αττική» και του επικεφαλής της Αλέκου Αλαβάνου, τον Οκτώβριο του 2010.
 

Η επίθεση αυτή είχε τότε πραγματοποιηθεί με πέτρες, αυγά, γιαούρτια, ντομάτες κ.λπ. από μέλη της περιβόητης επιτροπής κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα, η οποία αποτέλεσε όχημα για τη διείσδυση της ναζιστικής οργάνωσης στην περιοχή. Μάλιστα, όπως κατατέθηκε στο δικαστήριο, είχε πραγματοποιηθεί παρουσία του Ηλ. Παναγιώταρου.

Ο Κούλης ψάχνει για χουντικούς στη Βενεζουέλα όταν τους έχει σε διπλανά γραφεία...

Αν ρωτήσετε έναν μέσο νεοδημοκράτη ποιο ακριβώς είναι το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, μάλλον δεν θα μπορέσει να σας απαντήσει με σαφήνεια.

Αν, πάλι, τον ρωτήσετε για την κατάσταση στη Βενεζουέλα, μολονότι η συγκεκριμένη χώρα βρίσκεται σε άλλη ήπειρο και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη δική μας, θα φανεί πιο κατηγορηματικός στην απάντησή του: "τα κομμούνια φίλοι τού Τσίπρα σκοτώνουν κόσμο ή τον αφήνουν να πεθάνει από την πείνα"...