Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζει το έργο του Φ. Γκ. Λόρκα, «Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα»


Η παράσταση θα δοθεί στα πλαίσια του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων, στο αίθριο του Στρογγυλού, που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου


Η ταινία «Η Κυρία και το Φορτηγάκι» προβάλλεται στο πρώην Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9.30μμ

Η αγγλική κομεντί «Η Κυρία και το Φορτηγάκι - The Lady and the Van» του Νίκολας Χάιτνερ, θα προβληθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 9.30μμ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρώην Κάμπινγκ Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο της πύλης εισόδου πεζών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Προσοχή: Από τις 7 Σεπτεμβρίου η έναρξη των προβολών θα γίνεται στις 9.00μμ.

«Να τους δείχνετε αυτό το poster»: Αριστερά η Ομάδα Αλητείας & δεξιά η ανοησία ή/και η αθλιότητα


Είναι γνωστά εδώ και χρόνια τα έργα και οι ημέρες της ειδικευμένης στα fake news Ομάδας Αλητείας που δημιούργησε ο Μουρούτης και η οποία μετακόμισε από το υπόγειο της Συγγρού (επί Αντώνη Σαμαρά) στο υπόγειο της Πειραιώς (επί Κυριάκου Μητσοτάκη).

Και αντιλαμβανόμαστε το άγχος αυτής της ασφ-αλήτικης ομάδας να προτρέπει τους πιστούς της (που χρόνια τώρα είχαν συνηθίσει να κάνουν τα κουμάντα τους σε βάρος του δημοσίου & ορέγονται τη ρεβανσιστική επάνοδό τους) «να δείχνουν αυτό το poster», προκειμένου να κρύβουν τα εκατομμύρια πολιτών που αηδιασμένοι μετακόμισαν από την κάλπη του δικομματισμού σε αυτή της Αριστεράς.

Το δραματικό θρίλερ του Ρομάν Πολάνσκι «Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με το αγγλο-γαλλικό δραματικό θρίλερ «Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα - Bitter Moon» του Ρομάν Πολάνσκι αρχίζει τις φθινοπωρινές προβολές ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ.

Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου του
«Καλλίπολις» αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα, πλέον οι προβολές θα γίνονται στις 8.30μμ με ελεύθερη είσοδο, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν
το αναψυκτικό ή το ποτό τους στη φιλόξενη και δροσερή αυλή του Χώρου.

Άρχισε ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής

Την έναρξη, χθες, του πρώτου κύκλου κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στο παραλιακό μέτωπο Αθηνών-Σουνίου, στην Αγριλέζα και στην περιοχή Μαραθώνα- Διονύσου, κοινοποιεί, με δήλωσή του που διανεμήθηκε από το γραφείο Τύπου του ΥΠΕΝ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Γίνεται γνωστό ότι ο πρώτος κύκλος κατεδαφίσεων περιλαμβάνει 22 κτίσματα και επαναλαμβάνεται η πρόθεση της κυβέρνησης να επιταχύνει τις διαδικασίες κατεδάφισης και για τα υπόλοιπα αυθαίρετα.