Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Την παράσταση «Ζητιάνος» του Καρκαβίτσα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αργυρούπολης για θεατρική έξοδο, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου


Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ της Αργυρούπολης προτείνει θεατρική έξοδο την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 5.00μμ στην παράσταση ο «Ζητιάνος» του Ανδρέα Καρκαβίτσα σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης
Μοσχοχωρίτη.

Οι παραστάσεις δίνονται στο Θέατρο Από Μηχανής (Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο - 210 5232097) και όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει δηλώνει συμμετοχή στην Τάμμυ Κοντογιώργου (τηλ. 6977362379) - Τιμή εισιτηρίου 10,00ευρώ.

Άλιμος: Χωρίς πλειοψηφία πλέον ο κ. Κονδύλης στο δημοτικό συμβούλιο

Σε απώλεια της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο για τον δήμαρχο οδηγεί η ανεξαρτητοποίηση και τέταρτου δημοτικού συμβούλου από την παράταξή του (έχουν παραμείνει πλέον στην παράταξη του δημάρχου δεκαέξι δημοτικοί σύμβουλοι σε σύνολο τριάντα τριών).

Οι τέως συνεργάτες του δημάρχου, σε σημαντικές θέσεις μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, κατηγορούνται ότι οδηγήθηκαν στην ανεξαρτητοποίηση επειδή δεν τους εδόθησαν αμειβόμενες θέσεις.

Συζητάμε για την εφηβεία: Πρόγραμμα 4 ομιλιών - συζητήσεων στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου

Η εφηβεία είναι -για πολλούς- η πιο σημαντική περίοδος στη ζωή του ανθρώπου. Για το λόγο αυτό χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από γονείς και ειδικούς. Πάντοτε υπάρχουν προκλήσεις
τις οποίες οι γονείς που μεγαλώνουν έναν/μια έφηβο θα κληθούν να χειριστούν.

Γ
ια τα πιο σημαντικά θέματα της εφηβείας η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου διοργανώνει σειρά ομιλιών και συζητήσεων, που θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.

Μοσχάτο: Εκδήλωση στη "Μεσοποταμία" για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου

Η Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου "Μεσοποταμία", με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την Οκτωβριανή Επανάσταση διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο "100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση - από την έφοδο στον ουρανό, στο σήμερα", το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 7.00μμ στο σπίτι της Μεσοποταμίας (Πλάτωνος 13, Μοσχάτο).

Οι ιστορικοί Χαρά Κούκη και Μιχάλης Σωτηρόπουλος μιλάνε σχετικά με την Οκτωβριανή Επανάσταση: γιατί την ονομάζουμε "μητέρα των μαχών";