Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μοσχάτο: Η ταινία "Η Πείνα" στην Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ

Η ταινία "Η Πείνα - The Hunger" του Tony Scott θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Μεσοποταμίας, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 7.00μμ.

Η προβολή θα γίνει στο "Σπίτι της Μεσοποταμίας", Πλάτωνος 13 - Μοσχάτο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά όσοι μπορούν και επιθυμούν, ενισχύουν το "καλάθι της αλληλεγγύης" με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Σκηνοθεσία: Tony Scott
Παίζουν: David Bowie, Willem Dafoe, Catherine Deneuve, Dan Hedaya, Susan Sarandon, Cliff De Young, James Costigan, Beth Ehlers, Rufus Collins


Λίγα λόγια για την ταινία:

Την ταινία «Uranya» προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου


Την ελληνο-ιταλική ταινία του Κώστα Καπάκα «Uranya» παρουσιάζει η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.), την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 9.30μμ.

Οι προβολές γίνονται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα στο Σινέ Σοφία, Ευσταθιάδη 2 - Αργυρούπολη, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπάκας
Παίζουν: Άρης Τσάπης, Μαρία Γκράτσια Κουτσινότα, Δημήτρης Πιατάς

Λίγα λόγια για την ταινία από το cinemanews.gr:

Λάζαρος Λασκαρίδης: Μετέτρεψαν τη γιορτή Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας σε κομματική φιέστα

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσηςτου Συνδέσμου Αρκάδων Καλλιθέας και Όμορων Δήμων «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο επικεφαλής της παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αρκαδία είναι ένας πανέμορφος τόπος και οι καταγόμενοι από εκεί, διακρίνονται για τη μετά παρρησίας έκφραση της άποψής τους, τη λεβεντιά τους, αλλά, συγχρόνως, και για τη φιλοξενία τους.

Δυστυχώς, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση κινήθηκαν οι διοργανωτές της αποψινής εκδήλωσης του Συλλόγου Αρκάδων Καλλιθέας. Ούτε λίγο-ούτε πολύ τη μετέτρεψαν από εθνικοτοπική σε καθαρά κομματική, δίνοντας ευθύς εξαρχής το λόγο στο σύνολο των πολιτευτών του εν λόγω πολιτικού φορέα, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο ίδιος με εκείνον που διοικεί σήμερα τον Δήμο.

Η ταινία «Το Απαγορευμένο Ποδήλατο» προβάλλεται στο πρ. Κάμπινγκ Βούλας, την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 8.30μμ

Η σαουδαραβική ταινία «Το Απαγορευμένο Ποδήλατο» θα προβληθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 8.30 το βράδυ στο Αυτοδιαχειριζόμενο πρ. Κάμπινγκ της Βούλας.

Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην πύλη των πεζών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Σκηνοθεσία: Χάιφα Αλ-Μανσούρ 
Πρωταγωνιστές: Γουάαντ Μοχάμεντ, Ρεέμ Αμπντουλάχ, Σουλτάν Αλ Ασάφ

Λίγα λόγια από το myfilm.gr: