Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Δραγασάκης : Δεν είναι επιλογή μας η έξοδος από το ευρώ, αλλά δεν θα δεχτούμε εκβιασμό (βίντεο)

"Δεν είναι επιλογή μας η έξοδος από το ευρώ ,αλλά δεν θα δεχτούμε εκβιασμό" τονίζει σε συνέντευξή του στην διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Δραγασάκης.

"Αν μας πει κάποιος ή την ζωή σας ως κοινωνία ή το ευρώ, αν τεθούν τέτοιες διλλημματικές καταστάσεις - αν και δεν πιστεύουμε ότι θα τεθούν έτσι - θα αφορούν και το μέλλον και του ίδιου του ευρώ και της ίδιας της Ευρώπης. Κάθε απειλή προς την Ελλάδα θα είναι μια απειλή και για τους άλλους λαούς" σημειώνει ο κ. Δραγασάκης. 

Δείτε τη συνέντευξη εδώ.

Ανοιχτή επιστολή του Τάσου Ταστάνη υποψ. δημάρχου Γλυφάδας

με το χέρι στην καρδιά...     

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε χρόνια τώρα και έχουμε δώσει κοινές μάχες και αγώνες για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στη Γλυφάδα και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή μας.

Η πολιτική, κοινωνική, επιστημονική και επαγγελματική μου διαδρομή στη ζωή της πόλης μας, είναι διάφανη και γνωστή στους περισσότερους από σας.

Έχω μεγαλώσει στις φτωχογειτονιές και στις αλάνες της Τερψιθέας και έχω ζήσει την οικιστική έκρηξη και την πολεοδομική αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος, το φαινόμενο της αντιπαροχής, της ασύδοτης ανάπτυξης και των καταπατήσεων στον Υμηττό.