Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Υποδοχή προσφυγόπουλων στα δημοτικά σχολεία - Η ανθρωπιά & η αλληλεγγύη νίκησαν την ξενοφοβία & τον φασισμό


Τους μικρούς μαθητές που έφθασαν με λεωφορείο στις δύο το μεσημέρι, υποδέχτηκαν με δυνατό χειροκρότημα, οι δάσκαλοι, η δημοτική αρχή, τα παιδιά και μαθητές από διπλανά σχολεία, αλλά και κάτοικοι της περιοχής που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το σχολείο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τα αίτια θανάτου των δυο ηλικιωμένων στην Αργυρούπολη (video)

Ο επίλογος για το ηλικιωμένο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Αργυρούπολη ήταν πραγματικά τραγικός.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με θύματα για τον 79χρονο και την συνομήλικη σύζυγό του που βρέθηκαν νεκροί σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι τους στην Αργυρούπολη φαίνεται να απομακρύνεται.

Νεκρό εντοπίστηκε ζευγάρι ηλικιωμένων στο σπίτι του στην Αργυρούπολη

Νεκρό βρέθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων (79 ετών) μέσα σε σπίτι στην Αργυρούπολη στην οδό 25ης Μαρτίου.

Τους άτυχους
ηλικιωμένους βρήκε ο γιος τους, που είχε χάσει τα ίχνη τους εδώ και 2-3 ημέρες.

Ο Γ.Σ. "Κρόνος" κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του & βραβεύει διακριθέντες, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 10.30πμ

Νέο κλειστό γυμναστήριο • Ελευθερωτών 25, Άγιος Δημήτριος


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέπει και προβλέπει (γιατί άλλο να 'σαι αυγουλομάτης και άλλο να 'σαι ανοικτομάτης)

Εκλογές προβλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύντομο χρονικό διάστημα όπως χαρακτηριστικά τόνισε σε ομιλία του στο συνέδριο του Economist.

Μάλιστα οι προβλέψεις δεν περιορίστηκαν στο απλό γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε στανταράκι ότι τις εκλογές θα τις κερδίσει η Ν.Δ. χωρίζοντας το σύνολο της ανθρωπότητας σε δύο εντελώς άνισα μέρη: Στους μαλάκες που δεν θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για εύκολο κέρδος και στους αίλουρους που θα πλουτίσουν.

Το Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου καταδικάζει τα γεγονότα που διέκοψαν τη συνεδρίασή του στις 25 Ιανουαρίου (video)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Δημητρίου με ψήφισμα που αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της 26ης Ιανουαρίου καταδικάζει τα γεγονότα που διέκοψαν τη
συνεδρίασή του την προηγούμενη μέρα.

Θυμίζουμε ότι η συνεδρίαση της 25ης Ιανουρίου του Δ.Σ. διακόπηκε καθώς παρενέβη ομάδα 40 περίπου ατόμων που ήθελε να συζητηθεί το θέμα του Ασυρμάτου και ειδικότερα της κατεδάφισης των κτισμάτων (περισσότερα και video δείτε εδώ).

Το Σαφάρι του Ταύρου στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 10.00πμ



Η Ευρώπη δεν μπορεί να πολεμήσει τις ΗΠΑ όσο οι λαοί της θέλουν να πολεμήσουν την Ευρώπη...

Στην Ελλάδα -κι όχι μόνο- δεν μας αρέσει να λύνουμε τα προβλήματα και να απαλύνουμε τις συλλογικές μας ενοχές, αλλά να τα θάβουμε κάτω από την άμμο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο εμφύλιος πόλεμος, για τον οποίο σχεδόν 70 χρόνια μετά από τη λήξη του, ναι μεν έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά, σχεδόν όλα τους ωστόσο όχι με την πρέπουσα αποστασιοποιημένη ματιά τού όσο το δυνατό πιο αμερόληπτου ιστορικού κριτή, αλλά του Αριστερού ή δεξιού που αισθάνεται την υποχρέωση να δικαιώσει την κοσμοθεωρία του μέσα από την αγιοποίηση των πολεμιστών του και τη δαιμονοποίηση των αντιπάλων...

Μοσχάτο: Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού κάνει για άλλη μία χρονιά την πιο δυναμική και ζωντανή έναρξη του παιχνιδιού, σηματοδοτώντας και την έναρξη των αποκριάτικων
εκδηλώσεων του Καρναβαλιού 2017 στο Μοσχάτο.

Με τη συνοδεία της μπάντας κρουστών Quilombo και το κέφι της επιτροπής και των συμμετεχόντων στο κυνήγι, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη μίνι παρέλαση από το σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο μέχρι την πλατεία Μεταμορφώσεως, στις 12.00 το μεσημέρι, σκορπώντας το αποκριάτικο κλίμα στην Μακρυγιάννη.

Άγιος Δημήτριος: 29ο Ανταλλακτικό Παζάρι Ιματιοθήκης, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου & ώρες 2.00μμ έως 5.00μμ



Πραξικόπημα προ των πυλών

του Τάσου Παππά

Με τη μεθοδικότητα και τον κυνισμό που χαρακτηρίζει τις συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος και τους επαγγελματίες οικονομικούς δολοφόνους με τα λευκά κολάρα, προετοιμάζεται το κλίμα για ένα νέο πραξικόπημα κατά της Ελλάδας, πολύ χειρότερο από εκείνο του Ιουλίου του 2015.

Πρωταγωνιστής και σ’ αυτή τη βρόμικη ιστορία είναι το Βερολίνο και κομπάρσοι οι συνήθεις ύποπτοι, δηλαδή οι γνωστοί για την εγκυρότητα και την αμεροληψία τους οίκοι αξιολόγησης και φυσικά ορισμένα μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης που σέβονται τον ρόλο και την αποστολή τους.