Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει τεράστια ευθύνη, αλλά συμπεριφέρεται σαν να μην την έχει κατανοήσει


Το νέο παραλήρημα της παράταξης Κωνσταντάτου δεν ήταν "κεραυνός εν αιθρία". Έρχεται από από βαθύ παρελθόν αυτής της παράταξης, αλλά δεν θα έχει μέλλον, καθώς ήδη αποδοκιμάζεται ακόμα και από φίλους της.

Οι φασίστες που διαχειρίζονται τη σελίδας της "ενωμένης πόλης" στο facebook, "θυμήθηκαν" εμφύλιους, και ημισελήνους, και hot spots και ό,τι άλλο σκουπίδι ξεβράζει το άδειο μυαλό τους.


Δεν συνηθίζω να χαρακτηρίζω ανθρώπους με αντίθετη πολιτική άποψη από τη δική μου, αλλά οι φασίστες χαρακτηρίζονται ως τέτοιοι από αυτά που λένε, γράφουν ή κάνουν.

Το ίδιο λεξιλόγιο, η ίδια ρητορική με τα αποβράσματα που συνεργάστηκαν με τους ναζί την περίοδο της κατοχής, που έστειλαν στο απόσπασμα ή στις φυλακές και τα ξερονήσια τους αγωνιστές που απελευθέρωσαν την πατρίδα μας, που με τη δράση του παρακράτους τους καταδυνάστευσαν την Ελλάδα μέχρι την πτώση της χούντας.

Δεν βρήκαν όμως ούτε μια αράδα να γράψουν
για την φασιστική επιδρομή σε ένα πολιτιστικό σύλλογο της πόλης μας - τον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης "Καλλίπολις".
Ούτε καν για την ίδιου τύπου επίθεση σε σχολείο της πόλης μας - το ΕΠΑΛ Αργυρούπολης.

Τέσσερις μήνες πριν η πόλη μας θρήνησε με την αυτοκτονία ενός μαθητή, ενός παιδιού μας, του Νικόλα Φιλίππου - αποτέλεσμα του αυξανόμενου εκφασισμού της κοινωνίας μας και της διάλυσης του κοινωνικού ιστού της πόλης μας τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Δεν χρειάζεται να δούμε αίμα στις "πολύχρωμες" παιδικές χαρές ή στα "απαστράπτοντα" σχολικά προαύλια - ούτε σε πολιτιστικούς χώρους και στέκια αλληλεγγύης.

Δεν είναι οι πιστοποιήσεις που θα μας σώσουν - άλλωστε όλοι οι δήμοι της χώρας ανακαινίζουν τους χώρους που παίζουν & κινούνται παιδιά σύμφωνα με τις διατάξεις της νέας νομοθεσίας.

Η μούγκα του δημάρχου (τρομάρα μας) Ελληνικού-Αργυρούπολης επιτρέπει και ταυτόχρονα αποτελεί πράσινο φως για να ξεθαρρεύουν και να βγαίνουν από το βόθρο της "ενωμένη πόλης" όλων των ειδών οι φασιστικές αναθυμιάσεις.

Και μαζί με τις αναθυμιάσεις να βγαίνουν στους δρόμους τα ναζιστικά σκουπίδια που ο ελληνικός λαός -με αγώνες & θυσίες- έστειλε στα απόβλητα της Ιστορίας και αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.


Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει τεράστια προσωπική και πολιτική ευθύνη, αλλά συμπεριφέρεται σαν να μην την έχει κατανοήσει.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου