Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Εθελοντής καθηγητής του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για το «μισαλλόδοξο καρναβάλι»

Ο κακός χαμός γίνεται με τη φασιστική ανάρτηση της παράταξης Κωνσταντάτου που επιχειρεί να απεμπλέξει τη διοίκηση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης από τις ευθύνες της για τη συμμετοχή ακροδεξιών παραστρατιωτικών ομάδων στις μαθητικές
παρελάσεις των δυο προσφυγικών κοινοτήτων της πόλης.

Την άθλια ανάρτηση της «ενωμένης πόλης», αλλά και τη μετατροπή της επετείου σε εθνικιστικό καρνάβαλο, σχολιάζουν αρνητικά όχι λίγοι πολίτες -μεταξύ αυτών αρκετοί υποστηρικτές της παράταξης- και στη συνέχεια βλέπουν τα σχόλιά τους να έχουν αφαιρεθεί.


Μεταξύ αυτών και εθελοντής καθηγητής του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου, που όπως σχολιάζει «στου οποίου την πλάτη κάνετε ψηφοθηρία και τον οποίο άθελα (?) σας αποκαλέσατε εθνομηδενιστή. Ευχαριστώ πολύ!».

Προλάβαμε και σώσαμε το σχόλιο, πριν το κατεβάσει ο διαχειριστής της σελίδας και σας το παρουσιάζουμε:

Kostis Chatzopoulos:


«Έτσι μπράβο, σβήστε και άλλα σχόλια μην τυχόν και γίνετε εντελώς ρεζίλι.

Λυπάμαι πραγματικά για το ποιοί κάνουν κουμάντο στον Δήμο μας, αλλά ακόμη πιο πολύ λυπάμαι για τους συμπολίτες μας που τους ψήφισαν (και θα τους ξαναψηφίσουν γιατί ως γνωστόν ο ψευτοπατριωτισμός και η παλαιοπασοκική χαζογκλαμουριά πουλάνε πολύ).

Εμείς που διαμαρτυρόμαστε είμαστε εθνομηδενιστές, σκοπιανοί, αλβανοί, πακιστανοί, εξωγηίνοι, νεφελίμ, εβραιομασόνοι κτλ... και όλα αυτά επειδή δεν μας αρέσει να βλέπουμε να παρελαύνουν στην πόλη μας μισαλλόδοξα καρναβάλια με μούσια και παραλλαγή.

Τουλάχιστον δείξτε κάποια ευθιξία και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Βγείτε και πείτε "ναι, εμείς τους καλέσαμε και υπερασπιζόμαστε την επιλογή μας γιατί μας εκφράζουν".

Αλλά ως γνωστόν τέτοιες παραδοχές χρειάζονται πολιτικό θάρρος, το οποίο από ό,τι βλέπω δεν διαθέτετε μιας και παίζετε την κολοκυθιά σχετικά με τούτο το ζήτημα.

ΥΓ: Καλό θα ήταν να ξέραμε ποιός γράφει αυτές τις προσβλητικές μπούρδες για τους δημότες Ελληνικού-Αργυρούπολης, πίσω από το όνομα Ενωμένη Πόλη. Γιατί είναι πολύ εύκολη η ανωνυμία "κύριοι".

Καλή συνέχεια και μην ξεχάσετε την 25η Μαρτίου να καλέσετε και κανένα τάγμα εφόδου της ΧΑ να παρελάσει.

Ένας εθελοντής καθηγητής του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου, στου οποίου την πλάτη κάνετε ψηφοθηρία και τον οποίο άθελά (?) σας αποκαλέσατε εθνομηδενιστή.

Ευχαριστώ πολύ! Καλύτερο από το να ήμουν (κρυφο)ΦΑΣΙΣΤΑΣ σαν και του λόγου σας.»

Διαβάστε:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου