Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Οποιοσδήποτε επείγεται για κατούρημα μπορεί να το ξεκαβαλάει εύκολα. Γι' αυτό διατίθεται σε όλα τα χρώματα και μεγέθη.


Ορισμένους ο συνδυασμός του όγκου με το μπόι
δεν τους βοηθάει να κάνουν τις πιο ευρηματικές αναρτήσεις.

Τόση ζήλια πια για ένα μοτοποδήλατο που χρησιμοποιούσε επί 25 χρόνια ο πρόσφατα βραβευμένος Δήμαρχος Ελληνικού Κώστας Κορτζίδης;

Ο ΕΟΠΥΥ καταργεί τις προπληρωμές - Οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν μόνο τη συμμετοχή τους

Τέλος από 1ης Ιανουαρίου στο σύστημα
που ο ασφαλισμένος πλήρωνε τα γυαλιά του
και μετά κατέθετε τα δικαιολογητικά
για να του επιστραφούν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ
Δεν θα χρειάζεται να προπληρώνουν από το νέο έτος το υγειονομικό υλικό οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ. Θα πληρώνουν μόνον την συμμετοχή τους.

Διευκολύνεται έτσι η φροντίδα εκατομμυρίων ασθενών με προβλήματα όρασης, διαβήτη, κινητικά και αναπνευστικά προβλήματα, καρκίνο, μεσογειακή αναιμία και διατροφικές διαταραχές. Σε αυτές τις κατηγορίες ασφαλισμένων παρέχονται σήμερα εκατοντάδες υλικά, αξίας που μπορεί να ξεπεράσει και τις 7.000 ευρώ.

Τα ακριβά δημοτικά τέλη θέλουν και ακριβές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Άλιμο…

74.000 ευρώ (από τα οποία 19.000 για μια συναυλία) είναι πολλά λεφτά σε περίοδο κρίσης για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου, πολύ δε περισσότερο όταν στον γειτονικό Δήμο του Αγ. Δημητρίου συνολικά οι εορταστικές εκδηλώσεις κοστίζουν 15.000 ευρώ.

Και δεν είναι μόνο το υψηλό κόστος που η δημοτική κίνηση Αλίμου "ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι"
καταγγέλλει τον δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη, αλλά και το γεγονός ότι η δημοτική αρχή αρνείται να ενημερώσει για την κατανομή αυτών των χρημάτων.

Πρωτοχρονιάτικο γλέντι στην Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης


Ελευθερίου Βενιζέλου 12 & Αιγαίου - Νέα Σμύρνη
 

Ρουφιάνοι δεξιά κι αριστερά, το βιτριόλι ίδιο @ Δηλώσεις Μανώλη Γλέζου & Κωνσταντίνας ΚούνεβαΦιλελέδες και Λαετζήδες ρουφιάνοι, Λαετζήδες και φιλελέδες ρουφιάνοι αν προτιμάτε, στη βάση της πραγμάτωσης του ανιστόρητου ρηθέντος πως δεν υπάρχει πια δεξιά κι αριστερά κι όλα ένας πολτός, επιτίθενται από κοινού στην Κωνσταντίνα Κούνεβα και αναρωτιούνται ΜΕ ΝΟΗΜΑ για τα 340.000 ευρώ που δήλωσε η ευρωβουλευτίνα του Συριζα στο Πόθεν Έσχες της.

Η γνωστή μας Athens Voice πιάνει τον χορό με μειδιώντες υπαινιγμούς και ακολουθύν τα αριστεροδεξιά ανθρώπινα κατακάθια.

Διανομή ειδών άμεσης ανάγκης στους αστέγους της Αττικής από την Περιφέρεια - Ανοιχτοί οι σταθμοί του μετρό

Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής ξεκίνησε σήμερα διανομή ειδών άμεσης ανάγκης στους αστέγους της Αττικής. Η διανομή θα περιλαμβάνει κουβέρτες, υπνόσακους, μπουφάν, σκούφους,
κασκόλ, γάντια, κάλτσες, παπούτσια, ξηρούς καρπούς και σταφίδες.

Στο μεταξύ ανοιχτοί θα είναι οι περισσότεροι σταθμοί του Μετρό για την προστασία των αστέγων της Αθήνας από το δριμύ ψύχος με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.