Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι αναδεινύει και τα προβλήματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Με αφορμή την εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική, η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης επαναφέρει τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της για την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Η ΡΙ.ΚΙ.Π. ασκεί έντονη κριτική στο έλλειμμα ενημέρωσης των πολιτών και καταλογίζει στη δημοτική αρχή ότι
«έχει επιδείξει διαχρονικά κάκιστο πρότυπο όσον αφορά τον αποκλεισμό των παραλιών από ιδιωτικά συμφέροντα που μπορεί να έχει και ολέθρια αποτελέσματα σε στιγμές έκτακτης ανάγκης».

Παύλος Πολάκης: Έμαθα ότι η οχιά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση... @ ...επειδή έχει και φίδια κολοβά...

Με δηκτικό τρόπο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης απαντά σε fake news για καταγγελία έλλειψης αντιοφικών ορών στα νοσοκομεία της Μάνης από πρώην διευθυντή άλλου νοσοκομείου.

Ο κ. Γιάνναρος προχώρησε σε καταγγελία περί
έλλειψης αντιοφικών ορών σε μονάδες Υγείας της Λακωνίας, μέσω ανάρτησής του στο twitter εξαπολύοντας μάλιστα επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο Τρίτσης, η βίλα του δικτάτορα και η οργή της ζάπλουτης γειτόνισσας

της Βάλιας Μπαζού

Ήταν ένα ζεστό καλοκαιρινό πρωινό του 1984 όταν ο τότε υπουργός Χωροταξίας, Οικισμού και Περιβάλλοντος Αντώνης Τρίτσης αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα «Οι ακτές ανοικτές».

Έναν χρόνο πριν είχε ψηφιστεί ο νόμος 1337, που μεταξύ των άλλων προέβλεπε ότι σε ζώνη πλάτους 500 μέτρων από τις ακτές δεν επιτρέπονταν περιφράξεις και θα κατεδαφίζονταν όσες είχαν κατασκευαστεί και παρεμπόδιζαν την πρόσβαση στη θάλασσα.