Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Άλιμος: "Η Ζωή είναι Ωραία", το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου


Γιόγκα: 9 στάσεις που βελτιώνουν τη σεξουαλική μας ζωή



Η ερωτική σας σχέση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο; Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να απομνημονεύσετε το Κάμα Σούτρα για να
αναθερμάνετε τη σχέση σας με το ταίρι σας.

”Απλά αφιερώστε ελάχιστο χρόνο στο στρώμα γυμναστικής, για να προετοιμάσετε το μυαλό και το σώμα σας για ρομαντισμό”τονίζει η γυμνάστρια και Personal Trainer -Ζίνα Τασούλα.

Στην πραγματικότητα, είναι οι στάσεις που λαμβάνετε έξω από τη κρεββατοκάμαρα που θα μπορούσε πραγματικά να σας κάνει πιο σεξουαλικές.

"Η Κορυφή": Προβολή & συζήτηση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ


"Έχτισαν" την πύλη του Δρομοκαΐτειου οι εργαζόμενοι

Με συμβολικό "χτίσιμο" της πύλης του Δρομοκαΐτειου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου διαμαρτύρονται για την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωσή του, που όπως τονίζουν, οδηγούν την ψυχική υγεία σε οριακό σημείο.

Οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο πραγματοποιούν ως τις 12 το μεσημέρι τρίωρη στάση εργασίας, ενώ από την πύλη αφήνουν να εισέλθουν στο ίδρυμα μόνο τα επείγοντα περαστικά.

"Ένα μύθο θα σας πω που 'χει κάτι μαγικό" στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 7.00μμ


Ακόμη και σήμερα αγοράζουμε αντιβιοτικά χωρίς ιατρική συνταγή

Η χώρα μας συγκαταλέγεται στις χώρες με τα υψηλότερα επίπεδα μικροβιακής αντοχής κυρίως στο νοσοκομειακό χώρο και για συγκεκριμένα είδη μικροβίων, όπως είναι τα ανθεκτικά
στις καρβαπενέμες Gram αρνητικά παθογόνα.

Η μη ορθή και ανεύθυνη χρήση των αντιβιοτικών δημιουργεί όλες εκείνες τις συνθήκες για την περαιτέρω ανάπτυξη της αντοχής των μικροβίων στα ήδη περιορισμένα αντιβιοτικά που διαθέτουμε για τη θεραπεία σοβαρών λοιμώξεων που προκαλούνται από αυτά.

Άλιμος: Ο "Ερωτόκριτος" στη θεατρική σκηνή "Κάρολος Κουν", την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 7.00μμ


Σαμποτάζ !

Την πεποίθησή της ότι το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. οφείλεται σε σαμποτάζ εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε ότι το σαμποτάζ προέρχεται από άτομα και συμφέροντα εκτός Ν.Δ. γιατί κανένα άτομο ή συμφέρον εντός Ν.Δ. δεν θα επιθυμούσε να σαμποτάρει την Ν.Δ.

Για ανικανότητα, ούτε λόγος να γίνεται.

"Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν" στον Άγιο Δημήτριο, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 11.30πμ


Τα συμπτώματα από την έλλειψη βιταμίνης Β12

Η βιταμίνη Β12 παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών. Συμβάλλει στη δημιουργία των ερυθρών αιμοσφαιρίων και στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας του κεντρικού νευρικού
συστήματος.

Όσοι είναι οπαδοί της χορτοφαγίας πρέπει να είναι επιμελείς στην πρόσληψη των σωστών ποσοτήτων της συγκεκριμένης βιταμίνης.

Συμπτώματα έλλειψης της βιταμίνης B12 είναι τα ακόλουθα:

27-29 Νοεμβρίου: Χριστουγεννιάτικο bazzar από το Κέντρο Ειδικών Ατόμων "Η ΧΑΡΑ", στο παλιό δημαρχείο Γλυφάδας


Στόχος ο Μεϊμαράκης

γράφει ο Λάκης Λαζόπουλος

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν εταιρείες που συνεργάζονται μονίμως με κάποια κόμματα, κάποιους πολιτικούς και οι λόγοι είναι δύο. Ή κάνουν πολύ καλή δουλειά ή δίνουν πολύ καλές μίζες.

Προφανώς για να αναλάβει τις εκλογές αυτές η ΕΠΕ από τη Γλυφάδα θα έκανε καλή δουλειά.

Απ' ό,τι διαβάσαμε είχε συνεργαστεί με το Μαξίμου σε όχι πολύ παλιούς καιρούς, τη σύστησε ο Σαμαράς, την εμπιστευόταν ο Βορίδης, όλως τυχαίως την επέλεξε και ο Παπαμιμίκος των υπογείων του Μαξίμου, εκεί που αποφασιζόντουσαν οι πολιτικές διώξεις.

Γνωρίζω απ' αυτές.