Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

«Μουσική συνάντηση» Μίκη Θεοδωράκη - Μάνου Χατζηδάκη στη Βούλα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ

Μια μικτή παράσταση που περιλαμβάνει λόγο, μουσική, χορό και εικόνα ετοίμασαν δύο πολιτιστικοί φορείς του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Με τη συνδρομή του ΟΑΠΠΑ (Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής) του Δήμου, ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Απολλωνία ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ στην αίθουσα «Ιωνία» (Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το δημαρχείο Βούλας) μια καλλιτεχνική βραδιά που όχι τυχαία ονομάζεται «Η συνάντηση», όπου θα παρουσιαστούν τα έργα των κορυφαίων Ελλήνων μουσικών Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκη.

Γυναίκα άστεγη για μερόνυχτα έξω από το μετρό του Ελληνικού. Δεν την έχει εντοπίσει κανείς αρμόδιος;

σχολιάζει η Βασιλική Αλωνιστιώτη

Γυρνώντας στο σπίτι μου χθες, 20 Νοεμβρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, έξω από το μετρό του Ελληνικού είδα ξαπλωμένη στο παγκάκι μια γυναίκα που είναι άστεγη (απ' ότι κατάλαβα) την οποία έχω δει και άλλες φορές να ζητιανεύει.

Είχε τυλίξει τα πόδια της με μια μαύρη πλαστική σακούλα σκουπιδιών και ήταν σαν σκελετωμένη από το κρύο.

Ο Αριστερός εύχεται ο Πλεύρης να σωθεί από Πακιστανό γιατρό, ο φασισταριστερός τον θέλει νεκρό...

Όσοι αποκαλούν συλλήβδην φονιάδες τούς Αμερικανούς, καίνε ελληνικές σημαίες ή εύχονται μέσω διαδικτύου να πεθάνει ο Θ. Πλεύρης δεν είναι Αριστεροί.

Οι ίδιοι, βεβαίως, μπορεί να πιστεύουν τα ακριβώς
αντίθετα για τον εαυτό τους και να θεωρούν τη "μεγαλειότητά" τους ως το μοναδικό πραγματικό φορέα τής αριστεροσύνης, που όμως στο μυαλό τους μοιάζει περισσότερο με μεταδοτική ασθένεια παρά με ιδεολογία.

Αργυρούπολη: Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Υποστήριξης ΑμεΑ "συμπράττω", στις 12, 13 & 14 Δεκεμβρίου


12 παραστάσεις του έργου «Στερνή μου νιότη…» από το Παιδικό & Εφηβικό Εργαστήρι του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζει το έργο «Στερνή μου νιότη…» της Μαρίας Μπακέλλα στο αμφιθέατρο του Στρογγυλού (Παπάγου & Καλλιθέας - είσοδος από Καλλιθέας).

Φέτος το παρουσιάζουν δυο ομάδες. Από τη μια το παιδικό εργαστήρι με τριάντα δυο μικρά παιδιά με φαντασία, λόγο και δημιουργικότητα. Παιδιά που πάντα ξέρουν, αντιλαμβάνονται, αισθάνονται και κατανοούν αυτά που εμείς νομίζουμε πως τους είναι δύσκολα.

17 Νοέμβρη 2016, μια μέρα πριν: Δυστυχώς για αυτούς, ξέρουμε το δρόμο... Καιρός να τους διδάξουμε ανθρώπινες αξίες!!!

σχόλιο της εκπαιδευτικού Μαριάνθης Σταρά

Γρήγορα μάθαμε τα νέα... Ήταν και τα σωματεία παρόντα και υπερασπίστηκαν το μέλος της ένωσης. Αλήθεια, κανένας άλλος τον υπερασπίστηκε;;; Νέα ήθη και αρχές στην πόλη μας;;;

Ξέρουμε τι πρέπει να υπερασπιστούμε!!! Δεν είσαι μόνος... Αυτή την τακτική ακολουθούν με όλους... Δυστυχώς για αυτούς, ευτυχώς ξέρουμε το δρόμο, ερχόμαστε από μακριά, καιρός να τους διδάξουμε ανθρώπινες αξίες!!!

Στη δημοσιότητα το πόρισμα των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Κοινωνικό Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης


Την δημοσιοποίηση του πολυσέλιδου πορίσματος των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τον Κοινωνικό Ξενώνα Ενηλίκων Βουλιαγμένης αποφάσισε στην 11η Ανοιχτή Συνέλευσή της η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών (Ρι.Κι.Π.) Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. 

«Η ανάλυση του θέματος τόσο σε επίπεδο διοικητικών ευθυνών διαχρονικά αλλά περισσότερο σε επίπεδο κοινωνικά ορθής και δίκαιης λειτουργίας της κοινωνικής δομής του ξενώνα ενηλίκων Βουλιαγμένης και η επίλυση των κακών πρακτικών θα μας κάνει σοφότερους και θα βοηθήσει στην σωστή λειτουργία και του νέου κοινωνικού ξενώνα Βούλας», τονίζει η Ρι.Κι.Π. Β-Β-Β.