Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο κοινός εχθρός που τους ενώνει


Οργασμός περιοδειών για τους υποψήφιους αρχηγούς της Ν.Δ. αφού ο χρόνος για τις εσωκομματικές εκλογές μετράει αντίστροφα και ο Άδωνης Γεωργιάδης προηγείται στις δημοσκοπήσεις τρολάροντας κάθε γαλάζιο ψηφοφόρο που σέβεται
τον εαυτό του.

Έτσι ο Απόστολος Τζιτζικώστας βρίσκεται στην Ημαθία αφού από τη Λαμία και κάτω δεν τα γνωρίζει τα κατατόπια, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στην Κοζάνη όσο μακρύτερα από τον Αλέξη Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως intellectual πολιτικός και γιος πολιτικού, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, ενώ ο Άδωνης Γεωργιάδης, ένας απλός γιος βιβλιοπώλη, στις Σκουριές μπας και βρει καμιά φλέβα χρυσού και γράψει στα παπάρια του και την Ν.Δ. και τις εκλογές της.

Όλοι οι υποψήφιοι συμφωνούν στην ανάγκη ενότητας της παράταξης, αλλά διαφωνούν σχετικά με το ποιος είναι ικανός να την προσφέρει.


Ίσως τελικά ο μόνος που μπορεί να προσφέρει την ενότητα στην Ν.Δ. να είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κοινός εχθρός που όλους τους ενώνει… μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι.

Πηγή: takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr


Μοσχάτο: Εκδήλωση με θέμα "Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής", το Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου σε συνεργασία με την Επιστημονική ομάδα του κοινωνικού προγράμματος "Αθλητικές Ακαδημίες" της ΟΠΑΠ Α.Ε. σας προσκαλεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 11.30πμ να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με θέμα "Γενικές Αρχές Παιδικής Υγείας, Ψυχολογίας και Διατροφής".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Μοσχάτου - Ταύρου, (Κωνσταντινουπόλεως & Σολωμού, Μοσχάτο). Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Την συγκεκριμένη ημερομηνία δεν θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για κανένα από τα τμήματα της Ακαδημίας προκειμένου να έχουν όλοι (γονείς και αθλητές) την ευχέρεια να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Η συμμετοχή όλων μας θεωρείται επιτακτική.

Πηγή: my-mosxato.blogspot.gr

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Στολή παραλλαγής…

γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου

Με στολή παραλλαγής η φωτογραφική επικαιρότητα εστιάζει, νετάρει και τρολλάρει τη σημειολογία, την υπέρβαση και τη σύμβαση του πολιτικού μάρκετινγκ
που είναι πάντα η ίδια…

Κάθε πρωθυπουργός που σέβεται τον ευατό του, οφείλει μια περατζάδα από τα «στρατά», συνοδευόμενος πάντα από τον εκάστοτε υπουργό Άμυνας, έτσι για το «άνοιγμα»…

Τα επικοινωνιακά τρικ είναι τελικώς υπερκομματικά και στερεότυπα, αν και στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα χρησιμοποιήθηκαν για να σπάσουν το στερεότυπο που θέλει την Αριστερά να βγάζει σπυράκια με κάθε τι ένστολο…

Υπερσύχρονες και καινοτόμες προτάσεις για την καθαριότητα στον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Τα εύσημα για το πλέον άρτιο και ολοκληρωμένο τοπικό σχέδιο δράσης διαχείρισης απορριμμάτων πήρε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης από την ομάδα εργασίας αποτελούμενη από Μηχανικούς Περιβάλλοντος και Χημικούς Μηχανικούς του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) κατά την πρόσφατη γενική συνέλευση του οργάνου, παρουσία της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου και των αντιπεριφερειαρχών.

Το σχέδιο που παρουσίασε η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου στηρίχτηκε σε σύγχρονες, καινοτόμες λύσεις για την αποκομιδή και τη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την προώθηση και αναβάθμιση της ανακύκλωσης μέσω μεγάλης ενημερωτικής εκστρατείας, τη δημιουργία green points - πράσινων σημείων (σημεία περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών) και τη θέσπιση κινήτρων στους δημότες για την ανακύκλωση.

Τι ΣΥΡΙΖΑ θέλουμε;

γράφει ο Θανάσης Καρτερός

Να λοιπόν που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Που προβληματίζεται σοβαρά το κόμμα για τον εαυτό του.

Γιατί αυτό που συνέβη πριν από λίγο καιρό
(αλλού ο παπάς κι αλλού τα ράσα του), μετά τη συμφωνία με τους δανειστές και στην πορεία προς τις εκλογές, ταρακούνησε φυσικά όλο τον κομματικό κόσμο.

Προέκυψαν νέα στοιχεία, όπως λέει η επίσημη και μάλλον εσκεμμένα ουδέτερη εκδοχή. Ή, πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με μια πιο προχωρημένη διατύπωση, διαπιστώθηκαν "υπαρκτές αδυναμίες της κομματικής λειτουργίας που πρέπει να διορθωθούν".

Μεταμεσονύχτια χορηγία 50.000 ευρώ σε ΑΘΛΗΤΙΚΟ σωματείο, για διοργάνωση προγραμμάτων ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στον Άλιμο

Όχι μόνο για αδιαφάνεια, αλλά και για συνεχή τακτική απαξίωσης του Θουκυδίδειου Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου (ΘΟΠΑΑ) και ουσιαστικής κατάργησής του καταγγέλλει τη δημοτική αρχή η δημοτική κίνηση "ΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι".

Κι αυτό με αφορμή τη μεταμεσονύκτια απόφαση για χορηγία της ΑΕΚ Αλίμου με 50.000 ευρώ προκειμένου να αναλάβει το αθλητικό σωματείο τα πολιτιστικά προγράμματα του δήμου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Πληρώνει και ο ΣΚΑΪ το “ενοίκιο” των συχνοτήτων

Πήγε χαμένη τόση προπαγάνδα για να ρίξουν την κυβέρνηση ώστε να επανέλθουν οι δικοί τους και να μην πληρώσουν.

Το επόμενο βήμα είναι να κλείσει το άνδρο της νεοφιλελεύθερης προπαγάνδας και να μείνουν στην αφάνεια όλοι οι δημοσιοκάφροι του.

Ας θυμηθούμε τι έλεγαν ο Μπάμπης και ο Σαλταπήδας στον ΣΚΑΕΙ: www.skai.gr.